Siber güvenlik girişimi SpiderSilk, 2.25 milyon dolar yatırım aldı

Dubai merkezli siber güvenlik girişimi SpiderSilk, Global Ventures ve STV liderliğindeki yatırım turunda 2.25 milyon dolar yatırım aldı. 
Siber güvenlik girişimi SpiderSilk, 2.25 milyon dolar yatırım aldı

Dubai merkezli siber güvenlik girişimi SpiderSilk, Global Ventures ve STV liderliğindeki yatırım turunda 2.25 milyon dolar yatırım aldı. 

SpiderSilk, siber güvenliği akıllı ve uygun maliyetli bir teklif olarak yeniden tasarlıyor. Şirketin teknolojisi, güvenlik ihlallerini ortadan kaldırmak için saldırı yüzeylerini haritalandırıyor ve güvenlik açıklarını ortaya çıkarıyor. Siber güvenlik girişimi, bir şirketin varlıklarını haritalamak için tarayıcısını kullanıyor; güvenlik açıklarını ve veri açığa çıkma durumlarını tespit etmek için yüzeylere saldırıyor. Ayrıca müşterilerin savunmalarındaki güvenlik açıklarının nerede olduğunu anlamalarına yardımcı olmak için siber saldırıları simüle ediyor.

Son iki yılda, SpiderSilk en büyük veri ihlallerinden bazılarını keşfetti. Silikon Vadisi çalışanlarının özel şikayetlerini ifşa ettiği iddia edilen isimsiz sosyal ağ Blind, bir laboratuvarın son derece hassas Samsung kaynak kodunu sızdırması, yüz tanıma şirketi Clearview AI'ye ait uygulamaların kodlarından sızan apartman binası kamera görüntüleri ve MoviePass'te şifrelenmemiş müşteri kartı numaralarının sızdırılması gibi ihlaller, SpiderSilk tarafından ortaya çıkarıldı. 

SpiderSilk'in kurucu ortağı ve CEO'su Rami El Malak, aldıkları yeni yatırımın güvenlik, mühendislik ve veri bilimi ekiplerinin yanı sıra pazarlama ve satışlarının kurulmasına yardımcı olacağını söyledi. Rami El Malak, şirketin satış ve mühendislik ekipleriyle Kuzey Amerika'da varlığını genişlettiğini de söyledi.

Global Ventures'ın genel ortağı Basil Moftah ise SpiderSilk'in evrimine tanık olmanın harika olduğunu; bir yıldan uzun süredir birlikte çalıştıkları girişimin büyümesini görmekten mutlu olduğunu söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.