SPONSORLU

Adjust ve ironSource'tan uygulamanızı büyütmek için kullanıcı kazanımı stratejileri

Bugün, iOS'te 2.2 milyon ve Google Play'de 2.8 milyon uygulama bulunuyor. Uygulama mağazalarının doygunluğu yükseldikçe, bu durum uygulama pazarlamacılarının işini oldukça zorlaştırıyor.
Adjust ve ironSource'tan uygulamanızı büyütmek için kullanıcı kazanımı stratejileri

iyi bir rekabet göstermek için tamamen organik kurulumlara, app store ve arama motoru optimizasyonuna güvenmek artık yeterli değil. 2021'e girerken büyümenin, ölçeklemenin ve kârın anahtarı, kazanımları için harcanılandan daha faza ciro getiren kullanıcıları hedefleyen bir kullanıcı kazanımı stratejisi oluşturmaktır.

Seyahat, müzik, alışveriş ve haberler gibi oyun dışı uygulamalara odaklanarak, ​Adjust ve uygulama monetizasyonu uzmanı ​ironSource işbirliğiyle hazırlanan raporda, uygulama endüstrisindeki kullanıcı kazanımı trendleri ve hep bir adım ileride olmanız için kullanıcı kazanımı stratejileri bulunuyor. ​‘Mobil Uygulamalarda Kullanıcı Kazanımı için Büyüme Stratejileri ’ e-kitabı, size uygulamanızı kullanıcı kazanımı ile büyütmeniz için gereken ipuçlarını ve araçları sunuyor.

Oyun dışı uygulamaların medya kaynaklarından, dönüşüm için en iyi kreatif tasarımlarına kadar her şeyi mercek altına alan Adjust ve ironSource e-kitabı, ister yeni başlıyor ve stratejinizi sıfırdan oluşturuyor olun, ister şu andaki stratejinizi optimize edip geliştiriyor olun, her adımı güvenle atmanızı sağlayacak bir rehber niteliğinde.

Adjust ve ironSource'un verileriyle desteklenen rapor, performansınızın şu anda diğerlerine göre ne durumda olduğunu daha iyi görebilmenize yardımcı olacak CTR (Click Through Rate) ve CVR (Conversion Rate) gibi KPI'lar için örnek olay incelemeleri ve karşılaştırmaları içeriyor.

Pandemi, bizi gittikçe uygulama odaklı bir dünyaya doğru iterken, 2021 yılında daha fazla şirketin uygulamalarına yatırım yapacağını ve bunları kullanıcılarıyla iletişimde öncelikli kanal olarak kullanacağını göreceğiz. İşinizi büyütürken ve en değerli potansiyel kullanıcılara proaktif olarak ulaşırken her zaman bir adım önde olduğunuzdan emin olmak için Mobil Uygulamalarda Kullanıcı Kazanımı için Büyüme Stratejileri e-kitabını indirin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.