İşletmeler için finansal kontrol merkezi inşa eden Volopay, 2.1 milyon dolar yatırım aldı

İşletmeler için finansal kontrol merkezi oluşturan Singapur merkezli girişim Volopay, 2.1 milyon dolar tohum yatırım aldığını açıkladı.
İşletmeler için finansal kontrol merkezi inşa eden Volopay, 2.1 milyon dolar yatırım aldı

İşletmeler için finansal kontrol merkezi oluşturan Singapur merkezli girişim Volopay, 2.1 milyon dolar tohum yatırım aldığını açıkladı. Tinder'ın kurucu ortağı Justin Mateen tarafından yönetilen yatırım turuna, Razorpay, Antler, Soma Capital, CP Ventures, Y Combinator ve VentureSouq katıldı. 

Yatırım, işe alma, ürün geliştirme, stratejik ortaklıklar ve Volopay'in uluslararası genişlemesinde kullanılacak. Şirket, bu ayın sonlarında Avustralya'da operasyonlarını başlatmayı planlıyor. Şirketin şu anda Smart Karma, Dathena, Medline, Sensorflow ve Beam dahil yaklaşık 100 müşterisi bulunuyor.

Volopay'in müşterilerinin çoğu teknoloji sektöründe yer alan, çalışan sayısı yaklaşık 15 ila 150 arasında değişen şirketler. Volopay'in platformu, çok para birimli kurumsal kartları, yerel ve uluslararası banka havalelerini, otomatik ödemeleri ve gider ve muhasebe yazılımını entegre ederek şirketlerin döviz ücretlerinden tasarruf etmelerine yardımcı oluyor.

Şirket, gelişimini hızlandırmak için platformuna Airwallex'in API'larını entegre etti. Şirketin kurumsal kartları, Volopay'in teknoloji şirketleri için en büyük üç harcama kategorisi olduğunu söylediği yazılım abonelikleri ve uluslararası seyahatlerde yüzde 2'ye varan nakit geri ödeme sunuyor. Şirket, Kasım 2020'de KOBİ'lere yardım etmek amacıyla kurumsal kartlar için kredi seçeneğini de devreye aldı.

Şirket, kredi kartları ve işletme sermayesi kredileri gibi geleneksel kredi ürünleriyle karşılaştırıldığında, Volopay'in Visa Corporate tarafından da ihraç edilen kredi imkanının, kullanılan kredi düzeyine bağlı olarak daha rekabetçi bir sabit-ücretsiz fiyatlandırma yapısına sahip olduğunu söylüyor. Volopay tarafından sağlanan ortalama kredi limiti yaklaşık 30 bin dolar olarak açıklanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.