Bulut tabanlı insan kaynakları yönetimi platformu Darwinbox, Salesforce liderliğinde 15 milyon dolar yatırım aldı

Hindistan merkezli bulut tabanlı insan kaynakları yönetimi platformu Darwinbox, Salesforce Ventures tarafından yönetilen C Serisi yatırım turunda 15 milyon dolar yatırım aldı.
Bulut tabanlı insan kaynakları yönetimi platformu Darwinbox, Salesforce liderliğinde 15 milyon dolar yatırım aldı

Hindistan merkezli bulut tabanlı insan kaynakları yönetimi platformu Darwinbox, Salesforce Ventures tarafından yönetilen C Serisi yatırım turunda 15 milyon dolar yatırım aldı. Girişimin toplam yatırımını 35 milyon dolara çıkaran yeni yatırım turuna, Lightspeed India ve Sequoia Capital India da dahil olmak üzere girişimin mevcut yatırımcıları katıldı. Bu yatırımın Salesforce Ventures'ın Asya'daki ender yatırımlarından biri olduğunu hatırlatalım.

Şirket, yeni yatırımı Güneydoğu Asya'daki genişlemesini hızlandırmak, yeni ortaklar kurmak, ürün yeniliğini teşvik etmek ve bölgedeki ekibini önemli ölçüde büyütmek için kullanacağını belirtiyor.

2015 yılında Chaitanya Peddi, Jayant Paleti ve Rohit Chennamaneni tarafından kurulan Darwinbox'ın çalışan yönetimi platformu, kurumsal segmentte yüksek ilgi görüyor. Darwinbox'ın müşterileri arasında Tokopedia, Indorama JG Zirvesi Grubu, Zilingo, Zalora, Fave Adani, Mahindra, Kotak, TVS, Nivea, Puma, Swiggy, Bigbasket gibi şirketler bulunuyor. Şirket, SAP ve Oracle gibi diğer yerleşik bulut platformlarıyla rekabet ediyor.

Darwinbox'ın platformu, çalışanların işe alımdan emekliye ayırmaya kadar olan döngüsünün tüm ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturuldu. Yeni işe alımları yönetiyor, performanslarını takip ediyor, yıpranma oranını izliyor ve sürekli bir geri bildirim döngüsü sağlıyor. Ayrıca müşterilerine, çalışanlarının birbirine bağlı kalması için bir sosyal ağ ve telefonlarından hızlı sesli komutlarla izin başvurusunda bulunmaları veya toplantılar ayarlamaları için bir yapay zeka asistanı sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.