Uzaktan çalışma trendini değerlendirmek isteyen Nissan'dan ofis karavan

Nissan'ın yeni NV350 ofis karavanı, lüks Herman Miller Cosm sandalyesi, kahve makinası, converterı, elektrikli gölgeliği ve çatıya yerleştirdiği rahat şezlongu ile uzaktan çalışanların gözdesi olmaya aday.
Uzaktan çalışma trendini değerlendirmek isteyen Nissan'dan ofis karavan

Pandemiyle birlikte uzaktan çalışma günlük hayatımızın bir parçası olurken, uzaktan çalışan ekiplerin çoğu, bu çalışma düzenini kalıcı hale getirmeye kararlı. Önümüzdeki yıllarda hibrit çalışma modelinin çok daha yaygın olacağını söyleyebiliriz. Bu trendin farkında olan Nissan ise, ürettiği yeni karavan ile uzaktan çalışanları doğaya davet ediyor. 

Nissan'ın yeni NV350 ofis karavanı, lüks Herman Miller Cosm sandalyesi, kahve makinası, converterı, elektrikli gölgeliği ve çatıya yerleştirdiği rahat şezlongu ile uzaktan çalışanların gözdesi olmaya aday. Özellikle kamp yapmayı seviyor ya da sahil şeridinde çalışmayı tercih ediyorsanız, evin o kapalı ve durağan modundan uzaklaşarak kendinizi doğanın kucağına bırakabilirsiniz.

Karavanın dikkat çeken özelliklerinden biri de, çalışma alanının dışarı doğru kayabilmesi, böylece tamamen açık havada çalışmanız mümkün. Karavanın uygulamasını kullanarak, çalışma alanınızın konumunu da belirleyebiliyorsunuz. Çalışma alanının etrafındaki ışıklandırma ise dikkat çekici. Akşam saatlerinde ışıklandırmayı kullanarak aydınlık bir ortamda çalışmaya devam edebilirsiniz. 

Güne kahvesiz başlayamayanları da düşünen Nissan, karavana bir kahve makinesi de eklemiş. Böylece doğanın göbeğinde kahvenizi yudumlayarak çalışmaya devam edebiliyorsunuz. Eğer açık havada çalışmak o an için uygun değilse, karavanın içinden çalışıp, gerektiğinde elektrikli gölgeliklerle izole bir ortam yaratabiliyorsunuz. 

Karavanın konaklama için değil sadece uzaktan çalışma için yapılmış olması ilgi çekici. Zira karavanda gördüğümüz kadarıyla yatak, lavabo ya da tuvalet yer almıyor. Dolayısıyla karavanın günü birlik geziler için tasarlandığını söyleyebiliriz. 

Karavanın en sevilen bölümü ise çatısı olabilir. Kahve molalarında, karavanın içinde yer alan merdivenden çatıya tırmanabilir ve şezlonga uzanarak manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. 

Şu an için Nissan NV350 ofis karavanın Türkiye'de satışı olmadığını belirtelim. Doğada çalışmayı arzu edenler, Ford Transit veya Transporter gibi araçlarla Nissan'ın yeni ofis yaklaşımını uygulayabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.