33.fit'in dersleri son 6 ay içinde toplamda 330 binden fazla dakika izlendi

Spor derslerini dijital dünyaya taşıyan 33.fit'in dersleri son 6 ay içinde toplamda 330 binden fazla dakika izlendi.
33.fit'in dersleri son 6 ay içinde toplamda 330 binden fazla dakika izlendi

Canlı yayınlar ile spor dersleri veren bir girişim olarak karşımıza çıkan 33.fit'i geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Webrazzi Summit 2020 kapsamında düzenlediğimiz Webrazzi Arena 2020'de sunum yapan girişimler arasında da yer alan 33.fit, spor yapma alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte hızlı büyümesine devam ediyor.

Bildiğiniz gibi tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını pek çok alanı olduğu gibi spor yapma alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Kısacası diğer alanlarda da olduğu gibi spor yapmak da dijital bir hale geldi. Tam da bu noktada devreye giren 33.fit, geçtiğimiz Ocak ayından bu yana hem bireysel hem de kurumsal olarak hizmet veriyor.

Ocak 2020'de Nişantaşı'ndaki stüdyolarındaki dersleri online'a taşıdıklarından bu yana büyümeye devam ettiklerini belirten 33.fit'in kurucu ortaklarından Can Turanlı, son 6 ayda yayınladıkları derslerin toplam 330 binden fazla dakika izlendiklerini de belirtti.

Sağlık çalışanlarına ücretsiz

Pandeminin girişimci olarak onları olumlu yönde etkilediğini fakat sağlık çalışanları için durumun farklı olduğunu belirten Turanlı, sağlık çalışanlarının 33.fit'i ücretsiz olarak kullanabileceklerini de duyurdu. Sağlık çalışanıysanız, çalıştığınız kurumun (kamu veya özel) e-posta ile kayıt olup, ücretsiz olarak 33.fit derslerinden faydalanabilirsiniz. Konu ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.