Tarım teknolojilerine odaklanan Agrovisio, 10 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Bugün yeni bir haber ile karşımıza çıkan Agrovisio, 10 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını duyurdu. 
Tarım teknolojilerine odaklanan Agrovisio, 10 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Sürdürülebilir gıda üretimi ve güvencesine yönelik çözümler üretmek amacıyla yola çıkan Agrovisio 10 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını duyurdu. Emre Tunalı, Caner Çalık ve Sinan Öz'ün kurucuları arasında yer aldığı Agrovisio'nun yatırımın arkasında ise Startup Wise Guys var.

Kullanıcılar Agrovisio’nun sunduğu dijital platformdan ekili alan, rekolte, hasat zamanı, ürün sağlığı gibi arzı ve fiyatı etkileyen temel faktörleri tarla tarla takip ederek tarımsal arzdaki beklentileri herkesten önce görebiliyor. Agrovisio kullanıcıları böylece fiyat dalgalanmalarına karşı kendilerini daha iyi konumlayabiliyor ve satın alma kararlarını güvenle verebiliyor.

Agrovisio girişimi tarıma dayalı sanayi işletmelerini hedeflerken, sağladıkları veriler ile bu işletmelerin kendilerini pazarda doğru konumlandırmasını da sağlıyor. Paylaşılan bilgilere göre Agrovisio girişiminin şu an Türkiye’den 200’den fazla müşterisi bulunuyor.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yeni yatırım İtalya, İngiltere, İspanya başta olmak üzere Avrupa pazarından müşterilere ulaşmak için kullanacak. Alınan yatırım ile ilgili bir açıklama yapan Agrovisio kurucu ortakları Emre Tunalı ve Sinan Öz, yatırım aldıkları için değil yatırımı Startup Wise Guys’dan alarak bu ailenin bir parçası oldukları için çok mutlu olduklarını paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.