Kişiye özel deneyim sunan meditasyon uygulaması: Innerjoy

Innerjoy, günlük hayatta yaşanılan duygu ve durumlara özel konu başlıkları ile hazırlanmış, yapay zeka destekli bir kişisel meditasyon uygulaması olarak hizmet veriyor.
Kişiye özel deneyim sunan meditasyon uygulaması: Innerjoy

Workup Girişimcilik Programı'nın 7. dönem girişimlerinin belli olduğunu geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Bu girişimler arasında yer alan Innerjoy, günlük hayatta yaşanılan duygu ve durumlara özel konu başlıkları ile hazırlanmış, yapay zeka destekli bir kişisel meditasyon uygulaması olarak hizmet veriyor.

Geçtiğimiz Temmuz ayında lansmanını gerçekleştiren Innerjoy, Burcu Yapar ve Gökhan Üç tarafından kuruldu. Şu an için 6 kişilik bir ekibe sahip olan Innerjoy, ilk MVP'sini 2018'de "AN" markası ile sadece B2B kullanıcılar için kullanıma sundu. 2019 yılında ise ikinci versiyon ile içerik ve teknoloji geliştirmeleri yapan girişim, 2020 yılında ise B2C'ye başladı ve Temmuz ayında 700'den fazla meditasyon içeriği ile Innerjoy'un lansmanını yaptı. 

Innerjoy, temelde şehir insanının yaşadığı odaklanma, dikkat eksikliği, uykusuzluk ve strese karşı onları kişiye özel bir deneyimle rahatlatan bir meditasyon koçu uygulaması. Paylaşılan bilgilere göre Innerjoy, bugüne kadar 30 bini aşkın kullanıcıya ulaştı. Girişimin web sitesinde yer alan bilgilere göre Innerjoy’da bugüne kadar 1 milyon dakikadan fazla meditasyon yapıldı.

Mobil uygulama olmasına rağmen sunduğu kişiye özel deneyim ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Innerjoy, geliştirdiği öğrenen algoritma ile kişiye özel öneriler ve akıllı bildirimler sunuyor. Sanal gerçeklik ile istediğiniz bir ortamda meditasyon yapabilmek gibi teknolojik özelliklere de sahip olan Innerjoy, bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı.

Şu an ilk yatırım turunu sürdüren Innerjoy, 2021 yılının ilk çeyreğinde yatırım turunu tamamlamayı hedefliyor. Kullanıcılarına ücretsiz içerikler de sunan girişim, tüm içerikleri için ise aylık ve yıllık abonelik seçenekleri sunuyor. Global bir girişim olmayı hedefleyen Innerjoy, gelecekte milyonlarca kişinin hayatına dokunmayı hedefliyor. Dilerseniz Innerjoy uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.