Discord, mobil cihazlar için ekran paylaşımı özelliğini kullanıma sundu

Discord tarafından sunulan bu özellik ile birlikte Android veya iOS cihazınızda yer alan Discord uygulaması ile telefonunuzun ekranını paylaşabileceksiniz.
Discord, mobil cihazlar için ekran paylaşımı özelliğini kullanıma sundu

Yeni bir yatırım almaya hazırlanan Discord'un değerlemesinin 7 milyar dolara ulaşabileceğini geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Discord, önemli bir özellik kazandı. Paylaşılan bilgilere göre artık Discord kullanıcıları, servisin mobil uygulamasından ekran paylaşımı yapabilecek.

Discord tarafından sunulan bu özellik ile birlikte Android veya iOS cihazınızda yer alan Discord uygulaması ile telefonunuzun ekranını paylaşabileceksiniz. Söz konusu ekran paylaşımını ise Discord sunucunuzda yer alan herkes görebilecek.

Ekran paylaşımı özelliği sayesinde o an akıllı telefonunuzda ne yapıyorsanız Discord sunucunuzda yer alan insanlar tarafından takip edilebilecek. Bu özellik ile birlikte arkadaşlarınızla bir video izlemekten tutun da oyun oynamaya kadar pek çok farklı şey yapabilirsiniz. Hatırlatmak gerekirse Discord'un masaüstü uygulamasında da benzer bir özellik vardı. 

Söz konusu özelliğin ekran kaydına izin vermeyen uygulamalar hariç her türlü senaryoda kullanılabileceğini de ekleyelim. Örnek vermek gerekirse Netflix uygulaması ekran kaydına veya ekran görüntüsü alınmasına izin vermiyor.

Kısacası arkadaşlarınız ile birlikte Netflix'ten bir içerik izlemek istiyorsanız maalesef bunu Discord üzerinden yapmanız mümkün değil. Söz konusu özelliğin bugün Android ve iOS platformlarında yer alan akıllı telefonlar için kullanıma sunulacağını da ekleyelim. Paylaşılan bilgilere göre ise tabletler için ise ilerleyen dönemlerde destek gelecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.