Serra Yılmaz: "Paynet olarak dijital tahsilat köprüleri kuruyoruz."

Tüm hızıyla devam eden etkinliğimizin konuşmacıları arasında yer alan Paynet CMO'su Serra Yılmaz, Paynet ve ödeme hizmetleri ile ilgili önemli detaylar paylaştı.
Serra Yılmaz:

Webrazzi Fintech 2020 konferansımızın 16 Aralık tarihinde online olarak düzenleyeceğimizi sizlere daha önce aktarmıştık. Tüm hızıyla devam eden etkinliğimizin konuşmacıları arasında yer alan Paynet CMO'su Serra Yılmaz, Paynet ve ödeme hizmetleri ile ilgili önemli detaylar paylaştı.

Mayıs ayında CMO olarak Paynet'e katıldığını paylaşan Yılmaz, B2C ve B2B dünyalarının kendine özgü dinamikleri olduğunu da paylaştı. Paynet olarak müşterileri ticaretin merkezine koyduklarını da dile getiren Yılmaz, teknolojinin erişilebilir olduğunda müşterilerin seçeneklerinin artığını da paylaştı.

Müşterilerinin an itibarıyla her zamankinden daha fazla talepkar olduğunu da dile getiren Yılmaz, artık müşterilerin bu yolculuğa tek başına çıkmadıklarını arkalarında sosyal medyayı aldıklarını da dile getirdi. Yenilikçi çözümler sunmayan firmaların müşterilerden tepki alabileceğini de paylaşan Yılmaz, B2B'nin ticaretinin tahsilatlar köprüleri üzerinde yol aldığını da dile getirdi.

Paynet olarak dijital tahsilat köprüleri kurduklarını da paylaşan Yılmaz, müşterilerin mağaza içinde de çok kanallı bir ödeme deneyimi istediklerini belirtti. Müşterilerin her geçen gün zamansız ve mekan sınırı olmadan alışveriş yapma deneyimini arzuladıklarını paylaşan Yılmaz, ödeme deneyiminin satın alma deneyimi içinde başlı başına değerlendirilmesi gereken bir deneyim olduğunu da aktardı.

Perakendede ciddi bir yoğunluk olduğunun da altını çizen Yılmaz, mağaza içinde yenilikçi tahsilat çözümlerine olan talebin her geçen gün artığını da paylaştı. Cüzdan uygulamalarının öneminden bahseden Yılmaz, Z kuşağının yüzde 50'sinin Avrupada dijital cüzdana geçmiş durumda olduğunu da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.