Ses performansı ile ön plana çıkan tam kablosuz kulaklık: Sennheiser CX 400BT incelemesi

Tıpkı Klipsch T5 True Wireless gibi yüksek fiyatlı bir kablosuz kulaklık modeli olan Sennheiser CX 400BT incelemesi ile karşınızdayız.

ABD merkezli Klipsch markasının tam kablosuz kulaklık modeli olan T5 True Wireless'ın incelemesi geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise tıpkı Klipsch T5 True Wireless gibi yüksek fiyatlı bir kablosuz kulaklık modeli olan Sennheiser CX 400BT incelemesi ile karşınızdayız.

Ses performansı olarak oldukça iddialı bir model olan Sennheiser CX 400BT, Sennheiser'ın üst düzey tam kablosuz kulaklık modeli olan Momentum True Wireless 2 ile aynı ses teknolojisini ve 7mm'lik dinamik driverları kullanıyor. Bu nedenle her iki modelin de ses performansı tamamen aynı kalitede.

Sennheiser CX 400BT modelinde yer alan kulaklıkların ağırlığı 6 gram, şarj kutusunun ağırlığı ise 37 gram. Kısacası CX 400BT, toplamda 49 gramlık bir ağırlığa sahip. Siyah ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneği sunan Sennheiser CX 400BT, USB Type - C bağlantısı üzerinden şarj oluyor.

Otomatik durdurma - başlatma, suya ve toza karşı dayanıklılık veya aktif gürültü önleme gibi özelliklere sahip olmayan Sennheiser CX 400BT, kulaklıkların üzerinde bulunan dokunmatik kontroller ile yönetilebiliyor. Bu kontrollerin Sennheiser'ın Smart Control uygulaması üzerinden kişiselleştirilebildiğini de ekleyelim.

Bluetooth 5.1 bağlantı teknolojisini kullanan Sennheiser CX 400BT, tam şarj ile 7 saat şarj süresi sunuyor. Şarj kutu ile birlikte ise bu süre 20 saati üzerine çıkıyor. 1,5 saat içinde tamamen şarj olabilen Sennheiser CX 400BT, 10 dakikalık şarj ile 1 saat kullanım da sunuyor. Son olarak Sennheiser CX 400BT modelinin fiyatına gelecek olursak CX 400BT modeli ülkemizde 1699 - 1799 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.