E-ticaret yönetim platformu Pixa, 6,2 milyon TL değerleme ile TechOne’dan yatırım aldı

Bulut tabanlı ve modüler yapılı e-ticaret entegrasyon ve operasyon yönetim platformu olarak hizmet veren Pixa, paylaşılan bilgilere göre 6,2 milyon TL değerleme üzerinden tohum yatırım aldı
E-ticaret yönetim platformu Pixa, 6,2 milyon TL değerleme ile TechOne’dan yatırım aldı

E-ticaret satıcıları için tedarik, satış, sipariş ve stok gibi süreçlerin tek bir platform üzerinden yönetilmesini ve analiz edilmesini sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Pixa, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre Pixa, TechOne’dan yatırım aldı.

Bulut tabanlı ve modüler yapılı e-ticaret entegrasyon ve operasyon yönetim platformu olarak hizmet veren Pixa, paylaşılan bilgilere göre 6,2 milyon TL değerleme üzerinden tohum yatırım aldı. Yapılan yatırımın miktarı ile ilgili finansal bilgiler ise paylaşılmadı.

Bilal Büyükdere ve Emre Bostan tarafından kurulan Pixa, bulut tabanlı ve modüler yapısı ile e-ticaret sipariş ve depo yönetiminin daha akıllı, hızlı ve verimli bir şekilde yönetilmesini hedefliyor. Pixa, e-ticaret entegrasyonları ile e-ticaret site, muhasebe, pazar yeri, ERP ve kargo entegrasyonlarını gerçekleştirme ve tek panelden yönetme imkanı sunuyor.

Pixa'nın 360 derece entegrasyon platformu ile kullanıcılar ürünlerini tüm satış kanallarında kolayca listeleyebilir ve tüm siparişleri tek bir ekrandan yönetilebilir. Kargo ve muhasebe entegrasyonları ile siparişlerin tüm fatura ve lojistik süreçleri  ise yine aynı şekilde tek ekran üzerinden yönetilebiliyor.

Online satış kanallarındaki sipariş ve depo yönetimi sürecinin geleneksel yöntemlerle doğru yönetilemediğini belirten Pixa Kurucu Ortağı Bilal Büyükdere, Pixa platformu sayesinde satıcıların e-ticaret satış kanallarına kolayca entegre olup siparişlerini ve stoklarını kolaylıkla takip edebildiğini dile getirdi.

Pixa'nın temel hedefi ise global pazarda sipariş ve depo yönetim süreçlerini kolaylaştırmak ve global pazarda lider e-ticaret yönetim platformu olmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.