Poco X3 NFC incelemesi

Eylül ayında Xiaomi tarafından tanıtılan Poco X3 NFC modeli, özellikle fiyat / performans anlamında rakiplerinin bir adım önünde. Bu videomuzda Poco X3 NFC modeline yakından bakıyoruz

Geçtiğimiz Eylül ayında Xiaomi tarafından tanıtılan Poco X3 NFC modeli, özellikle fiyat / performans anlamında rakiplerinin bir adım önünde. Bu videomuzda ise Poco X3 NFC modeline yakından bakıyoruz. Gri ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Poco X3 NFC'nin çerçevesi alüminyum, arka kısmı ise plastik. 

Güç butonunun üzerinde parmak izi sensörüne de sahip olan Poco X3 NFC, IP53 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı da dayanıklı durumda. Stereo hoparlörler ve kulaklık girişine de sahip olan Poco X3 NFC, 6,67 inç büyüklüğünde bir ekran ile geliyor.

IPS LCD bir ekran kullanan Poco X3 NFC'nin çözünürlüğü ise 1080 x 2400 piksel. 120Hz ekran yenileme hızına sahip olan Poco X3 NFC, yüzde 84.6 ekran gövde oranına, 395 PPI'a ve HDR10 desteğine de sahip durumda. Ekran konusunda oldukça iddialı olan Poco X3 NFC, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 732G işlemcisinden alıyor.

Adreno 618 grafik işlemcisini kullanan Poco X3 NFC, 6 GB RAM ve 64 - 128 GB dahili depolama seçeneği sunuyor. Android 10 işletim sistemini kullanan Poco X3, Xiaomi'nin arayüzü olan MIUI 12'yi de kullanıyor.

Kamera konusunda iddialı bir model olan Poco X3 NFC modelinin arka kısmında 4 adet kamera bulunuyor. Bu kameralar ise 64 megapiksellik f/1.9 diyafram açıklığına sahip ana kamera, 13 megapiksellik f/2.2 diyafram açıklığına sahip geniş açılı kamera, 2 megapiksellik macro kamerası ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 megapiksellik derinlik kamerası olarak öne çıkıyor.

Ön kamera tarafında ise f/2.2 diyafram açıklığına sahip 20 megapiksellik kamera kullanan Poco X3 NFC, arka kısımda yer alan kameralar ile 4K çözünürlüğünde 30 Fps video kaydı yapabiliyor.

5 bin 160 mAh büyüklüğünde batarya ile gelen Poco X3 NFC, 33W hızlı şarj desteği sayesinde 65 dakika içinde tamamen şarj olabiliyor. Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak Poco X3 NFC modeli ülkemizde 3 bin 500 TL fiyat etiketi ile satılıyor

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.