Türk girişimcilerin kurduğu fintech wamo, Malta'da kullanıma sunuldu

Finansal teknolojiler özelinde kullanabileceğiniz pek çok avantajı ve çözümü tek bir platformda toplama hedefi ile yola çıkan wamo, Malta'da kullanıma sunuldu.
Türk girişimcilerin kurduğu fintech wamo, Malta'da kullanıma sunuldu

Finansal teknolojilere odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan wamo, bugün paylaşılan bilgilere göre Malta'da kullanıma sunuldu. Kişi ve kurumlar için finansal yönetim ve organizasyon platformu olarak tasarlanan wamo, 2018 yılında Eren Dursun ve Yanki Onen tarafından Londra'da kuruldu.

Finansal teknolojiler özelinde kullanabileceğiniz pek çok avantajı ve çözümü tek bir platformda toplama hedefi ile yola çıkan wamo, sanal kartlarınız ve banka hesaplarınızı kullanabilmeniz için uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde kurulum gerçekleştirmenizi sağlıyor. 

Challenger bank olarak tanımlanan çözümlerin sunduğu anında ödeme, 7/24 ödeme, gelecekte ve tekrarlayan ödemelerin yapılması gibi avantajlar sunan wamo, aile odaklı avantajlar da sunuyor. wamo uygulaması üzerinden ailenizin kullandığı sana ve fiziksel kartları yönetmeniz mümkün. 

wamo kullanıcıları uygulama üzerinden kartları yönetmek, limit oluşturmak, hesaplar arası para transferi yapmak gibi işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Aileler için sunulan bu özellikler aynı zamanda kurumlar için de sunulmuş durumda. Örneğin wamo kullanan kurumlarda hesabın sahibi wamo uygulaması üzerinden harcamaları takip edebiliyor.

Banka hesabına sahip olmayan kullanıcılar da wamo uygulaması üzerinden ödeme alabilir veya ödeme yapabilirler. Şu an için Malta'da kullanıma sunulan wamo, kısa süre sonra temassız QR kodu özelliği ile kartlar arası ödeme yapma imkanı sunan çözümünü 130 ülkede kullanıma sunmayı da hedefliyor. Son olarak wamo'nun şu an için yatırım topladığını ve 2021 yılında A serisi yatırım turu ile karşımıza çıkmayı planladığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.