Yazılım projesi sahipleriyle geliştiricileri buluşturan platform: Devlynk

Oldukça basit bir çalışma mantığına sahip olan Devlynk platformunda proje ilanınızı yayınlayabiliyor ve geliştiricilerden projeniz için fiyat teklifi alabiliyorsunuz.
Yazılım projesi sahipleriyle geliştiricileri buluşturan platform: Devlynk

Yazılım projesi olan kişi ve kurumları alanında uzman geliştiriciler ile buluşturan bir platform olarak karşımıza çıkan Devlynk, Gökhan Uslu ve Ali Aksakarya tarafından 2019 yılında kuruldu. Oldukça basit bir çalışma mantığına sahip olan Devlynk platformunda proje ilanınızı yayınlayabiliyor ve geliştiricilerden projeniz için fiyat teklifi alabiliyorsunuz.

Kullanıcılar Devlynk'in sunduğu araçları kullanarak bilgileri güvenli bir biçimde paylaşıp, sözleşme yapabiliyor ve proje tamamlanınca test ederek onaylayabiliyor. Kullanıcılar onaylayana kadar ise yapılan ödemeler Devlynk’te kalıyor, onaylama gerçekleştikten sonra ödemeler aktarılıyor.

Geliştiriciler ise yazılım alanında proje yaptırmak isteyen müşteriler tarafından yayınlanan birçok farklı proje ilanına teklif vererek, bu projelerin geliştirmelerini yapabiliyor. Paylaşılan bilgilere göre Devlynk platformunda mobilden yapay zekaya, masaüstü uygulamalarından ERP’ye kadar birçok kategoride hizmet verebilecek 800’ün üzerinde kayıtlı geliştirici yer alıyor.

Diğer yandan yeni bir platform olmasına rağmen paylaşılan bilgilere göre Devlynk’te her gün en az bir yeni proje ilanının yayınlandığını da ekleyelim. Temelde diğer freelancer platformları ile rakip konumda olan Devlynk, sadece yazılım projelerine odaklanarak bu alanda rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

Devlynk platformuna kayıt olmak, proje ilanlarını görüntülemek, teklif vermek, proje yönetim araçlarını kullanmak ve müşteri ile geliştirici arasında sözleşme hizmeti almak gibi işlemlerin ücretsiz olduğunu da ekleyelim. Devlynk, tamamlanan projelerin, anlaşma yapılan bedeli üzerinden yüzde 15’i kadar hizmet sağlama ücreti alıyor.

Devlynk platformunun temel hedefi ise yazılım projeleri için ilk bakılacak, muhakkak teklif alınacak pazar yeri haline gelmek ve isteyen herkesin yazılım projesini hayata geçirebilmesine yardımcı olmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.