Uzaktan kontrol edilebilen teslimat araçları üreten Tortoise, Los Angeles'ta hizmet vermeye başladı

Elektrikli scooter modellerindeki teknolojiyi alışveriş arabaları ile birleştiren San Francisco merkezli Tortoise girişimi, bugün paylaşılan bilgilere göre Los Angeles'ta hizmet vermeye başladı.
Uzaktan kontrol edilebilen teslimat araçları üreten Tortoise, Los Angeles'ta hizmet vermeye başladı

Geçtiğimiz dönemlerde pek çok firmanın otonom teslimat robotları üzerinde çalıştığını ve bu robotların bazılarının test sürecinde olduğunu sizlere aktarmıştık. Bugün karşımıza çıkan yeni bir girişim olan Tortoise ise uzaktan kontrol edilebilen elektrikli teslimat araçları geliştiriyor.

Elektrikli scooter modellerindeki teknolojiyi alışveriş arabaları ile birleştiren San Francisco merkezli Tortoise girişimi, bugün paylaşılan bilgilere göre Los Angeles'ta hizmet vermeye başladı. 2019 yılında Dmitry Shevelenko ve David Graham tarafından kurulan Tortoise'un şu ana kadar 2,8 milyon dolar yatırım aldığını da ekleyelim.

Los Angeles'ta yer alan ve müşterilerine online olarak market ürünlerini ulaştıran Self Point ile iş birliğine giden Tortoise, Self Point'in ürünlerini müşterilerine ulaştıracak.

Yapılan iş birliği sayesinde alışverişler uzaktan kontrol edilebilen Tortoise teslimat robotları ile müşterilere ulaştırılacak. Tortoise tarafından tamamen elektrikli olarak geliştirilen ve maksimum saatte 11 km hıza çıkabilen teslimat araçlarının 45 kiloya kadar yük taşıyabildiklerini de ekleyelim. 

Tortoise teslimat robotları ile başlangıç noktasından 4,3 km'ye kadar teslimat yapılabildiğini de ekleyelim. Şu an için küçük sayılabilecek bir iş birliği ile hizmet vermeye başlayan Tortoise, kısa zaman içinde Los Angeles'ta daha fazla noktada hizmet vereceğini de duyurdu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.