Superpeer, 8 milyon dolar yatırım aldı

Geçtiğimiz mart ayında Eniac Ventures liderliğinde 2 milyon dolar tohum öncesi yatırım alan Superpeer, yeni yatırım turunda 8 milyon dolar yatırım aldı.
Superpeer, 8 milyon dolar yatırım aldı

Superpeer, yeni yatırım turunda 8 milyon dolar yatırım aldı. Superpeer, aldığı yeni yatırımla ilk olarak Superpeer Channels özelliğini de yayına aldı. Yatırım turuna Acrew Capital, Audacious Ventures, Homebrew, Moxxie Ventures, Brianne Kimmel, Scott Belsky ve OnDeck katıldı.

Superpeer'ın kurucu ortağı ve CEO'su Devrim Yaşar, alınan yeni yatırımla girişimin, büyüme, ortaklık ve gelir ekiplerini genişleteceğini söyledi. Superpeer ayrıca, bir marka elçisi programı aracılığıyla uzmanlar için finansal destek de sunacak.

Geçtiğimiz mart ayında Eniac Ventures liderliğinde 2 milyon dolar tohum öncesi yatırım alan Superpeer, influencer'ların ve alanında uzman kişilerin birebir video görüşmeler yaparak gelir elde etmesini sağlıyor. Superpeer kodlama ya da resim yapma gibi yeni yetenekler geliştirenlerin ya da herhangi bir konuda detaylı bilgi almak isteyenlerin, bu konuda uzman olan kişilerle iletişime geçerek sorularının cevaplamasını sağlıyor. Video aramalar üzerinden gerçekleşen bu bilgi aktarımı, aynı zamanda uzmanların da gelir elde etmesini sağlıyor.

Uzmanlar Superpeer'e bir tanıtım videosu ekleyerek kendilerini tanıtırken, müsait oldukları saatleri ve ayırdıkları zaman için ne kadar ücret alacaklarını da belirtiyor.

Superpeer'in yeni ürünü Superpeer Channels ise aramaların yanı sıra, ücretli canlı yayınlara ev sahipliği yapılmasına olanak sağlıyor. Böylelikle influencer'lar aboneleri aracılığıyla aylık olarak para kazanabiliyorlar. 

Supeerpeer'in yeni yatırımıyla ilgili detaylar geldikçe sizlere aktaracağız. Girişimin kurucularından Fatih Acet'in Webrazzi Developer'da yaptığı konuşmaya buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.