Trello Power-Up'ı Hipporello, ScaleX Ventures’tan 500 bin dolar yatırım aldı

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin bütün süreçlerini yönetebildiği çok yönlü bir iş platformu olma hedefiyle yola çıkan Hipporello, ScaleX Ventures’tan 500 bin dolar yatırım aldı.
Trello Power-Up'ı Hipporello, ScaleX Ventures’tan 500 bin dolar yatırım aldı

Atlassian için ürün geliştirenlere ayrılan 50 milyon dolarlık Atlassian Ventures isimli bir yatırım fonu kurulduğunu ve bu fon üzerinden Hipporello girişimine yatırım yapıldığını geçtiğimiz Eylül ayında sizlerle paylaşmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise Hipporello, aynı tur içinde bir yatırım daha aldı.

Gerçekleştirdiğimiz canlı yayın ile paylaşılan bilgilere göre küçük ve orta ölçekli işletmelerin bütün süreçlerini yönetebildiği çok yönlü bir iş platformu olma hedefiyle yola çıkan Hipporello, ScaleX Ventures’tan 500 bin dolar yatırım aldı. Paylaşılan bilgilere göre alınan yatırım pazarlama, Ar-Ge ve ekibin büyütülmesi için kullanılacak. 

Günümüzde şirketlerin yoğun bir teknolojik dönüşüm içinde olduğunu belirten ScaleX Ventures kurucu ortağı Dilek Dayınlarlı, Hipporello gibi kullanımı kolay, kod gerektirmeyen ve şirket içi süreçleri otomatize etmeyi kolaylaştıran ürünlere olan ilginin önümüzdeki dönemde daha da artacağını düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Trello kullanıcıları için tasarlanan bir çözüm olan Hipporello, temelde kullanıcıları için hizmet masası olarak görev yapıyor. Hipporello, online formlar ve e-postalar üzerinden Trello kartları oluşturarak müşterilerinizi destek ekipleriniz ile kolayca buluşturuyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında kullanıma sunulan Hipporello, ABD'de Mustafa Şener tarafından kuruldu. Oldukça basit ve etkili bir çözüm sunan Hipporello, müşterilerinizden form veya e-posta aracılığı ile gelen talepleri Trello kartlarına dönüştürerek size aktarıyor.

Söz konusu Trello hesabı içinde yer alan tüm kullanıcılar oluşturulan bu kartlara erişebilir. Taleplerin size iletilmesi için herhangi ayrı bir 3. parti uygulaması kullanmanıza da gerek yok. Servisi kullanmak için Trello Power-Up'ı Hipporello'yu yüklemeniz yeterli. 

Tüm süreç Trello servisi üzerinden gerçekleşiyor. Taleplerin direkt olarak Trello kartlarına dönüştürülmesi ile birlikte takımların daha verimli bir şekilde çalışması hedefleniyor. Şu an için service-desk kullanım alanı ile öne çıkan Hipporello’nun, önümüzdeki dönemde “İş süreci otomasyonu alanına doğru ürününü geliştirmek istediğini de ekleyelim. İlerleyen dönemde Hipporello ile ilgili daha detaylı bir haberi de sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.