T-Soft'tan sosyal medyada sohbet bazlı pazarlama platformu: HeloRobo

HeloRobo, WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden müşterilerinizle sohbet etmenizi, ürünlerinizi tanıtmanızı ve bu ürünleri hızlı bir şekilde satışa dönüştürmenize olanak sağlıyor.
T-Soft'tan sosyal medyada sohbet bazlı pazarlama platformu: HeloRobo

WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden müşterilerinizle sohbet etmenizi, ürünlerinizi tanıtmanızı ve bu ürünleri hızlı bir şekilde satışa dönüştürmenize olanak sağlayan bir çözüm sunan HeloRobo, WhatsApp API’larını kullanarak satışlar gerçekleştirmenizi hedefliyor.

2018 yılında geliştirilmesine başlanan HeloRobo, içinde bulunduğumuz Kasım ayı itibariyle kullanıma sunuldu. T-Soft tarafından geliştirilen HeloRobo, yaklaşık 2 yıl içinde geliştirildi ve şu an için 12 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Sosyal Medya Pazarlama Platformu olarak hizmet veren HeloRobo, şirketlere pek çok avantaj sunuyor.

HeloRobo, aynı panelden, aynı anda birden çok kişiyle mesajlaşma, görüşülmekte olan müşteri daha önce T-Soft E-Ticaret sitesine kayıtlıysa geçmiş alışverişlerini görme. yeni müşterilerinizi HeloRobo üzerinden T-Soft E-Ticaret sitesine üye olarak kaydetme, e-ticaret sitenizdeki ürün katalogları içinden ürünleri seçme, fotoğraf ve diğer detaylarıyla birlikte müşterilerinize gönderme, müşterinizin sepetine ürün ekleme ve sepetin son halini WhatsApp veya FB Messenger üzerinden müşterinizle paylaşma gibi özellikler de sunuyor. 

Müşterininin adres seçimini ve sepetini onaylatma, ödeme için yönlendirme gibi servisleri de sunan HelloRobo ayrıca sipariş işlemleri tamamlandıktan sonra, müşteriniz tek bir mesaj ile sipariş durumunu sorgulayabiliyor. Bu mesajlara HeloRobo otomatik olarak cevap veriyor.

3 farklı aylık abonelik modeli olan paketler sunan HeloRobo, bu paketlerin satışı ile gelir elde ediyor. HeloRobo'nun sunduğu paketlerin aylık 99 dolardan başlayan fiyatlar sahip olduğunu da ekleyelim. Şu an için sadece Türkiye'de hizmet veren HeloRobo, önümüzdeki Ocak ayından itibaren uluslararası müşterilerine hizmet vermeye de başlayacak. Son olarak HeloRobo'nun 1 Ocak itibariyle 500 kullanıcıya ulaşmayı hedeflediğini de paylaşalım.

T-Soft altı yapısı kullananların, WhatsApp Business API bağlantı bilgileri ile sisteme dahil olabildiği platformda farklı bir alt yapı kullanananların da yararlanabildiğini belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.