Mağazadan teslimat seçeneği, farklı inisiyatiflerin alınması ile müşterilerin daha çok tercihlerinden biri olabilir

Online alışverişin artması ile eve teslimatlar ile mağazadan da sipariş alınmasından daha çok bahsetmekteyiz. Perakendecilerle birlikte üçüncü partileri de rahatlatabilecek bu opsiyonla müşteri deneyimi de geliştirilebilir.
Mağazadan teslimat seçeneği, farklı inisiyatiflerin alınması ile müşterilerin daha çok tercihlerinden biri olabilir

Yakın zamanda başlayacak olan tatil ve indirim dönemlerinde online teslimatlarla birlikte mağazadan teslimatların da artması beklenmekte. Deloitte'un bir süredir düzenli olarak yaptığı araştırmasına göre görüşülen müşteriler yükselen oranlarda her alışveriş kategorisinde online alışveriş yapmayı tercih etmeye devam edecek gibi görünüyor. Önümüzdeki dönemde alışveriş yapma sıklığının artması planlanan ilaç, yiyecek&içecek ve temizlik&ev ürünleri kategorilerinde de benzer bir trend olacağı öngörülüyor. Bir yandan alışveriş hacminin artması bir yandan da çoklu kanal satışlarının yükselmesi perakendecilere özellikle bu kategorilerde büyüme vadederken senenin başında yaşanan duraksamanın da önüne geçilmesini düşündürtüyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.