65W hızlı şarj destekli Oppo Reno4 Pro incelemesi

Bugün kısa dönem önce tanıtılan Oppo Reno 4 ailesinin en güçlü üyesi olan Oppo Reno 4 Pro modeline yakından bakıyoruz.

Oppo'nun yeni modellerinden olan 4 kameralı Oppo Reno 4 Lite modelinin incelemesini geçtiğimiz Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise kısa dönem önce tanıtılan Oppo Reno 4 ailesinin en güçlü üyesi olan Oppo Reno 4 Pro modeline yakından bakacağız.

Galaktik mavi, yıldızlı gece ve ipeksi beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan Oppo Reno 4 Pro modelinin çerçevesi ve arka kısmı plastik. 7.7 mm kalınlığında ve 161 gram ağırlığında olan Oppo Reno 4 Pro, günümüz akıllı telefon modellerinde pek karşımıza çıkmayan kulaklık girişine de sahip.

6,5 inçlik Super AMOLED bir ekran ile gelen Oppo Reno 4 Pro, 90Hz ekran yenileme hızı sunuyor. 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde olan Oppo Reno 4 Pro modelinin ekran gövde oranı ise yüzde 88.3. Gücünü 8 çekirdekli Snapdragon 720G işlemcisinden alan Reno 4 Pro, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama sunuyor.

Android 10 işletim sistemini kullanan Oppo Reno 4 Pro, arayüz olarak ise Oppo'nun kendi arayüzü olan ColorOS 7.2'yi kullanıyor.

Kamera konusunda iddialı bir model olan Oppo Reno 4 Pro'nun arka kısmında 4 adet kamera bulunuyor. Bu kameralar ise 48 megapiksellik f/1.7 diyafram açıklığına sahip ana kamera, 8 megapiksellik f/2.2 diyafram açıklığına sahip geniş açılı kamera, 2 megapiksellik macro kamerası ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 megapiksellik derinlik kamerası olarak öne çıkıyor.

Arka kısımda yer alan kameralar ile 4K çözünürlüğünde 30 Fps video kaydı yapılabildiğini de ekleyelim. Oppo Reno 4 Pro modeli ön kamera tarafında ise f/2.4 diyafram açıklığına sahip 32 megapiksellik kamera kullanıyor. Oppo tarafından geliştirilen SuperVOOC 2.0 hızlı şarj teknolojisini kullanan Oppo Reno 4 Pro, oldukça hızlı şarj oluyor.

4 bin mAh büyüklüğünde batarya ile gelen Oppo Reno 4 Pro, 65W hızlı şarj desteği sayesinde 36 dakika içinde tamamen şarj olabiliyor. Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak Oppo Reno 4 Pro modeli ülkemizde 6 bin ila 6 bin 299 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.