4 kameralı Oppo Reno 4 Lite incelemesi

Eylül ayında tanıtılan Reno 4 ailesinin uygun fiyatlı modeli olan Oppo Reno 4 Lite modeline yakından bakıyoruz.

Geçtiğimiz Ağustos ayında orta segment için iddialı bir alternatif olarak karşımıza çıkan Oppo A91 modelinin incelemesi sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan Reno 4 ailesinin uygun fiyatlı modeli olan Oppo Reno 4 Lite modeline yakından bakıyoruz.

Mat siyah ve metalik beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Oppo Reno 4 Lite, 7,48 mm kalınlığında ve 164 gram ağırlığında. Kulaklık girişi ve Type-C bağlantısına sahip olan Oppo Reno 4 Lite'ın arka yüzü ise plastik. 6,43 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran kullanan Reno 4 Lite modelinin ekran gövde oranı ise yüzde 84,6.

Oppo Reno 4 Lite'ın 1080 x 2400 piksel çözünürlüğündeki ekranın Corning Gorilla Glass 3 ile korunduğunu da ekleyelim. Gücünü Mediatek'in 8 çekirdekli Helio P95 işlemcisinden alan Oppo Reno 4 Lite, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama sunuyor.

Kamera konusunda iddialı bir model olan Oppo Reno 4 Lite'ın arka kısmında 4 adet kamera bulunuyor. Bu kameralar ise 8 megapiksellik f/1.7 diyafram açıklığına sahip ana kamera, 8 megapiksellik f/2.2 diyafram açıklığına sahip geniş açılı kamera, 2 megapiksellik derinlik kamerası ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 megapiksellik derinlik kamerası olarak öne çıkıyor.

Söz konusu kameralar ile 4K çözünürlüğünde 30 Fps video kaydı yapılabildiğini de ekleyelim. Oppo Reno 4 Lite modeli ön kamera tarafında ise f/2.4 diyafram açıklığına sahip 16 megapiksellik geniş açılı ve yine f/2.4 diyafram açıklığına 2 megapiksellik iki kamera kullanıyor.

4000 mAh büyüklüğünde bir batarya ile gelen cihaz, 18W'a kadar hızlı şarj desteğine de sahip. Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak Oppo Reno 4 Lite modeli, ülkemizde 3 bin 599 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.