Londra merkezli fintech Railsbank, 37 milyon dolar yatırım aldı

Londra merkezli talebe dayalı bankacılık uygulaması Railsbank, MiddleGame Ventures ve Ventura Capital'ın liderliği üstlendiği yatırım turunda 37 milyon dolar yatırım aldı.
Londra merkezli fintech Railsbank, 37 milyon dolar yatırım aldı

Londra merkezli talebe dayalı bankacılık uygulaması Railsbank, MiddleGame Ventures ve Ventura Capital'ın liderliği üstlendiği yatırım turunda 37 milyon dolar yatırım aldı. Tura, Anthos Capital, Global Brain, Clocktower Technology Ventures, Moneta VC, Mitsui Fudosan ve Firestartr da katıldı.

Railsbank'ın kurucu ortağı ve CEO'su Nigel Verdon, yeni yatırımın girişimin global faaliyetlerini genişletmek ve daha fazla ürün geliştirmek için kullanılacağını söyledi. Bu genişletme, Filipinler, Endonezya, Malezya, Avustralya ve Japonya dahil olmak üzere Asya Pasifik Bölgesi'ni ve bazı servisler odağında ABD'yi içerecek. Ayrıca İngiltere ve Avrupa gibi mevcut pazarlarda da kullanıcı sayısı ikiye katlanacak.

Railsbank kendisini, fintech girişimleri ve rakip markalardan, teknolojilerini yeniden faktörlendirmek isteyen yerleşik bankalara kadar uzanan çeşitli finansal hizmetler oluşturup satabilecekleri veya ürünlerine fintech özellikleri ekleyebilecekleri bir hizmet olarak konumlandırıyor. Railsbank'in talebe dayalı kredi kartı, herhangi bir şirketin fintech'in altyapısını ve teknolojisini kullanarak markalı bir kredi kartı sunabilmesini sağlıyor. 

Girişim, platform, bağlanabilirlik, işlemler, program üyelikleri, düzenleme ve uyumluluk gibi tüm finansal hizmetler için yardımcı bir program olma özelliği taşıyor. Railsbank'in API'ları müşterilerin hemen hemen her türlü finansal kullanım senaryosunu oluşturmalarına yardımcı oluyor.

Railsbank, 40'tan fazla dil konuşan 200'den fazla kişiyi istihdam ediyor. Şirketin, Santa Monica (ABD), Singapur, Litvanya, Münih, Newcastle, Londra, Filipinler, Malezya, Avustralya, Vietnam ve Sri Lanka'da olmak üzere 11 lokasyonda ofisi bulunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.