Firmalara online ödeme çözümleri sunan girişim: Bakiyem.com

Bakiyem.com, Bakiyem Pos, Sosyal Bakiyem, Pazar Bakiyem, Saha Bakiyem, Bayi Bakiyem olmak üzere firmaların sektörel bazlı ihtiyaçlarına yönelik beş ana ödeme çözümü sunuyor.
Firmalara online ödeme çözümleri sunan girişim: Bakiyem.com

Bakiyem.com, hizmet verdiği kullanıcılardan kolay, hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde ödeme almayı amaçlayan işletmelere online ödeme çözümleri sunuyor. Girişim, herhangi bir teknik bilgiye sahip olmayan hemen hemen herkesin sadece birkaç dakika içinde ödeme entegrasyonunu tamamlamasını sağlayan modüller ve platformlar geliştiriyor.

Bakiyem.com, beş ana ödeme çözümü sunuyor

Şu anda Bakiyem.com, Bakiyem Pos, Sosyal Bakiyem, Pazar Bakiyem, Saha Bakiyem, Bayi Bakiyem olmak üzere firmaların sektörel bazlı ihtiyaçlarına yönelik beş ana ödeme çözümü sunuyor.

Bakiyem Mobil pos uygulaması ile firmaların bir fiziki pos cihazına ihtiyaç duymadan zaman ve yer fark etmeksizin ödeme almalarını sağlarken, online ticaret odaklı olan Sosyal Bakiyem ve Pazar Bakiyem çözümleri firmaların bir web sitesi olmadan da online olarak ürünlerini satışa sunmalarını ve kredi kartı ile ödemelerini almalarını sağlıyor. Bayi Bakiyem ve Saha Bakiyem çözümleri ise bir şirketin sipariş-ödeme alma süreçlerini iyileştirmek ve iş akışlarını otomatikleştirmek için şirketin Muhasebe ve CRM sistemleriyle sorunsuz bir şekilde bütünleşen yazılım hizmetleri olarak faaliyet gösteriyor.

Toplamda 150 milyon TL işlem hacmi

Toplamda 150 milyon TL işlem hacmine ulaşan Bakiyem.com, şu anda 1500’ün üzerinde aktif kullanıcıya sahip. Yıllık yüzde175 büyümeye sahip girişim, şu anda aylık ise ortalama yüzde 15 büyüme gerçekleştiriyor.

Umut Yalçın, Selin Şahin ve Serkan Şahin tarafından, 2017 yılında hayata geçirilen Bakiyem.com, şu anda 3 yazılım, 4 satış ve pazarlama olmak üzere 7 kişilik ekibiyle faaliyet gösteriyor. Bakiyem.com'un, geçtiğimiz eylül ayında 7 milyon TL değerlemeyle Bankalararası Kart Merkezi (BKM) eski Genel Müdürü ve Turkish Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Özinal ve Alesta Yatırım’dan yatırım aldığını da hatırlatalım. Bakiyem.com, Workup Girişimcilik Programı'nın 7. dönem girişimleri arasında da yer alıyordu.

Gelir modeli: İşlem bazlı komisyon oranları ve abonelik ücretleri

Bakiyem.com'un gelir modeli, işlem bazlı aldığı komisyon oranlarına ve B2B ürünlerinden aldığı aylık/yıllık abonelik ücretine dayanıyor. Sektörde, entegratör olarak çalışan veya ödeme kuruluşu olan birçok rakibi bulunan girişim, rakiplerinden kendilerini ayıranın daha düşük maliyetler ile daha fazla ürün özelliği sunuyor olmaları olduğunu söylüyor. Ürün bazlı B2B ve B2C alanında rakiplerini değerlendirdiğinde ise her iki alanda da rakiplerinden en büyük farkının kolay kurulum ve kullanım olduğunun altını çiziyor.

Bakiyem.com, büyümesini hızlandırarak Türkiye pazarında konumunu güçlendirmeyi ve kısa süre içinde Avrupa başta olmak üzere yurt dışı pazarına açılmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.