Kitapyurdu'ndan yıllık 49.99 TL'lik sesli kitap uygulaması

Görme engellilerin tamamen ücretsiz olarak yararlanabileceği Kitapyurdu Sesli Kitap uygulaması, aylık 9.99 TL ve yıllık 49.99 TL'den abonelik sunuyor.
Kitapyurdu'ndan yıllık 49.99 TL'lik sesli kitap uygulaması

Son olarak "Doğrudan Yayıncılık" hizmeti ile gündemimizde olan ve bünyesindeki yazarlara 496 bin TL ödeme yapan Kitapyurdu, yeniliklerine devam ediyor. Kitapyurdu, talebin giderek arttığı sesli kitap pazarına da "Kitapyurdu Sesli Kitap" uygulaması ile giriş yaptı. Uygulamanın bir süredir beta sürümünde olduğunu ve şimdi resmi olarak herkesin kullanımına açıldığını da hatırlatalım.

Yıllık abonelik 49.99 TL

Mevcut durumda 27 kategoride 500'den fazla sesli kitap barındıran Kitapyurdu Sesli Kitap, kütüphanesine her ay en az 10 yeni sesli kitap eklemeyi taahhüt ediyor. Lansman dönemi boyunca ilk 30 gün ücretsiz deneme şansı bulabileceğimiz Kitapyurdu Sesli Kitap uygulaması, fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Aylık abonelikte 9,99 TL talep eden platform, yıllık aboneliği ise 49,99 TL olarak ücretlendirmiş. Diğer sesli kitap uygulamalarının fiyatlarıyla kıyasladığımızda, Kitapyurdu Sesli Kitap'ın fiyatlarının epey uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Kitapyurdu.com alışverişlerinden elde edilen puanlarla sesli kitap hizmetine erişmek mümkün

App Store ve Google Play Store üzerinden abonelik oluşturmanın yanı sıra, Kitapyurdu.com üyelerinin aşina olduğu platin üyelik ile ücretsiz sesli kitap erişimi sağlanabiliyor. Ayrıca Kitapyurdu.com alışverişlerinden elde edilen puanlarla da sesli kitap hizmetine erişebiliyorsunuz. Kitapyurdu tarafından belirlenen haftanın kitabı, premium olmayan kullanıcılar için de hafta boyunca ücretsiz sunuluyor. Yani hiçbir ücret ödemeden ayda 4 kitap dinleyebilmek mümkün oluyor. 

Görme engelliler için ömür boyu ücretsiz kullanım

Görme engellilerin, Kitapyurdu Sesli Kitap uygulamasından sınırsız ve süresiz olarak, ücretsiz faydalanabileceklerini de belirtelim. Görme engelli olunduğuna dair karekodlu sağlık raporunu Kitapyurdu.com'a ileten kullanıcılar, uygulamaya sınırsız olarak erişim sağlayabiliyorlar. Bu da Kitapyurdu Sesli Kitap uygulamasını sosyal bir girişim haline dönüştürüyor. 

Kısa bir sürede 10 binden fazla üyeye ulaşan Kitapyurdu Sesli Kitap'ı, App Store'dan veya Google Play Store'dan mobil cihazınıza indirerek ücretsiz deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.