İşletmelerin kodlama gerektirmeden müşteri iletişim platformu oluşturmasını sağlayan Ushur, 25 milyon dolar yatırım aldı

Herhangi bir işletmenin kodlama gerektirmeden kendi yapay zeka tabanlı müşteri iletişim platformunu oluşturmasına yardımcı olan Ushur, Third Point Ventures liderliğindeki B Serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı.
İşletmelerin kodlama gerektirmeden müşteri iletişim platformu oluşturmasını sağlayan Ushur, 25 milyon dolar yatırım aldı

Herhangi bir işletmenin kodlama gerektirmeden kendi yapay zeka tabanlı müşteri iletişim platformunu oluşturmasına yardımcı olan Ushur, Third Point Ventures liderliğindeki B Serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna girişimin önceki yatırımcısı 8VC de katıldı.

Ushur, değerlemesini açıklamasa bile, şu anda sigorta sektörüne odaklanan şirketin hızla büyüdüğünü söyleyebiliriz. Ushur tarafından Virtual Customer Assistants olarak adlandırılan chatbot'lar oluşturan müşteriler, otomatik e-posta yanıt akışları ve müşteri hizmetleri temsilcilerinin insanlara daha hızlı hizmet vermesine yardımcı olacak araçlar geliştirebiliyor. İhtiyaç duyanlar için Slack, ServiceNow, Salesforce ve Jira ile entegrasyonlarla API'ları da bulunuyor ve 60 farklı dilde çalışıyor.

Ushur kurucu ortağı ve CEO'su Simha Sadasiva, aldıkları yeni yatırımı satış ve pazarlama ekibini genişletmek, finans hizmetlerini ve telekom şirketlerini de hedefleyecek şekilde faaliyet alanını artırmak için kullanılacaklarını söylüyor. 

Ushur'un ürünleri, makine öğrenimi ve iş süreci otomasyonu iş akışlarını kullanarak e-posta, uygulamalar, metin, Facebook Messenger ve daha fazlası üzerinden müşterilerle etkileşim kuruyor. Görsel bir oluşturucu, veri çıkarma araçları ve Salesforce ve ServiceNow gibi sistemler ile eski sistemleri entegre etmek özellikleri içeriyor. Ushur, yazılımını kullanan şirketlerin, kampanya sonuçlarını denetlemek için analitikle etkileşimlerin sonuçlarını ölçebileceğini söylüyor.

Ushur, müşterilere ulaşarak, neye ihtiyaçları olduğunu anlayarak ve sonraki adımları otomatik olarak atarak neredeyse her kanalda iletişimi destekleyen sanal bir asistan sunuyor. Bu arada, girişimin otomatik e-posta işleme sistemi gelen binlerce e-postayı analiz ediyor ve bunları önceden belirlenmiş kurallara göre sınıflandırıyor. Her gönderene otomatik yanıt veriyor ve uygun şekilde iletiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.