Alesta Yatırım, ‘’Paratic’’ markasıyla faaliyet gösteren Polynom Teknoloji'ye 240 bin TL yatırım yaptı

Paratic, bankalardan hesap hareketlerinin ve bakiyelerinin alınarak uygulamada gösterilmesi ve buna bağlı olarak toplu ödeme işlemlerin yapılması, çek entegrasyonu sürecinin yönetilmesi gibi çözümler sunuyor.
Alesta Yatırım, ‘’Paratic’’ markasıyla faaliyet gösteren Polynom Teknoloji'ye 240 bin TL yatırım yaptı

Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım A.Ş., yüksek büyüme potansiyeline sahip teknoloji girişimlerine yatırım stratejisi doğrultusunda, ‘’Paratic’’ markasıyla faaliyet gösteren Polynom Teknoloji Anonim Şirketi’ne  240 bin TL yatırım yaptığını duyurdu.

Paratic, bankalardan hesap hareketlerinin ve bakiyelerinin alınarak uygulamada gösterilmesi ve buna bağlı olarak toplu ödeme işlemlerin yapılması, çek entegrasyonu sürecinin yönetilmesi, doğrudan borçlandırma sistemi ile bayi işlemlerinin yapılması ve firmaların B2B ihtiyaçlarına çözümler sunuyor.

Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım A.Ş.'nin %100 Escort Teknoloji Yatırım A.Ş. (IMKB:ESCOM) iştiraki olarak 2012 yılı sonunda yüksek büyüme potansiyeline sahip teknoloji şirketlerine yatırım yapmak amacıyla kurulduğunu; öncelikli hedef kitlesinin ürün veya hizmet üretmeye başlamış, mevcut müşterileri bulunan ve büyümeyi hedefleyen şirketler olmakla birlikte, ürün veya hizmeti hazır olmasına rağmen satış ve pazarlama sürecine geçmek için finansman ihtiyacı duyan girişim şirketlerinin de Alesta'nın ilgi alanına girdiğini hatırlatalım.

Şirket bu kapsamda, son dönemde Bakiyem, Bren, Nicat Batarya Teknolojileri, BirFatura, Meloknows, HUBBOX gibi girişimlere yatırımlar yaptı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.