WhatsApp'ın depolama alanı yönetimi özelliği yenilendi

WhatsApp tarafından paylaşılan bilgilere göre uygulamanın depolama alanı yönetimi özelliği yenilendi.
WhatsApp'ın depolama alanı yönetimi özelliği yenilendi

WhatsApp'a kendini imha eden süreli mesajlar özelliğinin geleceğini bugün sizlere aktarmıştık. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, bugün başka bir yenilik ile de karşımıza çıktı. WhatsApp tarafından paylaşılan bilgilere göre uygulamanın depolama alanı yönetimi özelliği yenilendi.

Yenilenen depolama yönetimi özelliği ile birlikte kullanıcıların telefonlarında yer alan dosya ve fotoğraflara daha hızlı bir şekilde ulaşması ve daha rahat bir şekilde toplu olarak silmeleri hedefleniyor. Söz konusu özelliğin bu hafta içinde tüm WhatsApp kullanıcıları için sunulacağını da ekleyelim.

Depolama alanı yönetimi özelliğine ayarlar kısmında yer alan "Depolama ve veriler" kısmından ulaşabilirsiniz. Depolama alanı yönetimi kısmına girdiğinizde ise WhatsApp içinde gerçekleştirdiğiniz konuşmalar karşınıza çıkıyor. Bu konuşmalara girdiğinizde ise sohbet içinde paylaşılan tüm dosyaları detaylı bir şekilde görebiliyorsunuz. Sohbetler içinde toplamda ne kadar büyüklükte veri olduğu da buradan takip edilebiliyor.

Söz konusu özelliğin alan yönetimi adına oldukça kullanışlı olduğunu da ekleyelim. Özellikle telefonunda yer açmak isteyen kullanıcılar kolay bir şekilde diledikleri konuşmada yer alan dosyaları seçerek toplu bir şekilde bu dosyaları silebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.