SPONSORLU

Dr. Chris Moore ile Birleşik Krallık'ın teknoloji şirketlerine sunduğu fırsatları ve yatırım ortamını konuştuk

Dr. Chris Moore röportajımızda bizlere Birleşik Krallık'ın teknoloji şirketlerine sunduğu fırsatlardan, girişim ekosisteminden ve yatırım ortamından bahsetti. 

Birleşik Krallık hem ülkemizdeki hem de tüm dünyadaki teknoloji şirketleri ve girişimler için bir cazibe merkezi. Webrazzi olarak Birleşik Krallık Dış Ticaret Bakanlığı Teknoloji Uzmanı Dr. Chris Moore ile keyifli bir röportaj gerçekleştirme fırsatı yakaladık. Dr. Chris Moore röportajımızda bizlere Birleşik Krallık'ın teknoloji şirketlerine sunduğu fırsatlardan, girişim ekosisteminden ve yatırım ortamından bahsetti. 

Birleşik Krallık'ta şirketini büyütmek isteyen girişimciler için bakanlığın sağlamış olduğu ücretsiz hizmetlerin detaylarından da bahseden Moore, aynı zamanda hangi sektörlerin yükselişte olduğunu ve Birleşik Krallık'ta yatırımcıların yatırım yaparken nelere dikkat ettiğini detaylı bir şekilde paylaştı.

Son olarak yukarıda belirttiğimiz konularda destek almak isteyen şirketlerin "[email protected]" adresine e-posta atarak Birleşik Krallık Dış Ticaret Bakanlığı'nın yatırım birimi ile iletişime geçebileceklerini de ekleyelim. İyi seyirler

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.