Canlı yayınlar ile spor dersleri veren girişim: 33.fit

Her ay 120'den farklı canlı yayın spor dersi veren 33.fit, sporu sadece imkanı olan bazı ayrıcalıklı insanların değil, herkesin yapabilmesi amacı ile yola çıktı.
Canlı yayınlar ile spor dersleri veren girişim: 33.fit

Pilates, kardiyo, yoga gibi farklı fitness kategorilerinde canlı yayınlar ile spor dersleri veren bir girişim olarak karşımıza çıkan 33.fit, geçtiğimiz Ocak ayından bu yana hem bireysel hem de kurumsal olarak hizmet veriyor. Her ay 120'den farklı canlı yayın spor dersi veren 33.fit, sporu sadece imkanı olan bazı ayrıcalıklı insanların değil, herkesin yapabilmesi amacı ile yola çıktı.

Yaklaşık 3,5 yıl önce Çağlar Uzunali, Ercan Tepe, Can Turanlı ve Murat Yıldırım tarafından fitness/pilates stüdyosu olarak kurulan 33.fit, 2019 yılında ise bu işi online dünyaya taşımaya karar verdi. Şu an 13 kişilik bir ekip tarafından yönetilen 33.fit, pandeminin de etkisi ile birlikte stüdyosunu geri açmamak üzere kapatıp sadece online tarafa odaklanmaya karar verdi. 

Canlı yayınlar üzerinden spor dersleri Corona virüs salgını ile yükselişe geçen iş modellerinden biri oldu. Geçtiğimiz ay düzenlediğimiz Webrazzi Summit 2020 kapsamında Webrazzi Arena 2020'de sunum yapan girişimler arasında da yer alan 33.fit, pandemi döneminde üyelerini 3 kat artırdı. 1000'den fazla üyeye sahip olan 33.fit, canlı yayın dersler ve kişiye özel programlarlar rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

Sporla ilgili yapılan araştırmalara göre, spordan verim alabilmeniz, yağ yakmanız, kaslarınızın en etkili şekilde gelişmesi için en az 30 dakika spor yapmanız gerekiyor. 33.fit'te yer alan tüm canlı dersler 33 dakikada en yüksek verimi sağlayabilmeniz için tasarlanıyor. Sertifikalı eğitmenler tarafından verilen dersleri akıllı telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınızdaki tarayıcıdan takip edebiliyorsunuz.

Şu ana kadar 33.fit'in herhangi bir yatırım almadığını da ekleyelim. Fakat 33.fit ekibinin paylaştığı bilgilere göre yatırım görüşmelerine başlanmış durumda. Abonelik modeli ile çalışan 33.fit'in aylık üyelik fiyatı 39 TL. Kullanıcılar 39 TL karşılığında tüm canlı yayın derslere ve eski yayınlanmış derslere ulaşabiliyor.

Ayrıca ücretsiz üye olup derslere göz atmanın mümkün olduğunu da ekleyelim., Turkcell Platinum ile yeni bir iş birliği de yapan 33.fit, Turkcell Platinum müşterileri daha da düşük bir fiyattan hizmet veriyor. Paylaşılan bilgilere göre Turkcell Platinum müşterileri, aylık 19 TL'ye veya yıllık 180 TL'ye canlı yayın derslerin tümüne ulaşabiliyorlar.

33.fit'in temel hedefi ise herkesin ihtiyacına karşılık verebilen ve yapay zeka ile desteklenen ama sosyal katmanın önemli bir parçası olduğu bir 'fitness' platformu yaratabilmek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.