Trendyol Yemek'e dair ödemeden restorana tüm detaylar

Uygulamada yer alan bilgilere göre Trendyol Yemek, şu an için Beşiktaş bölgesi için aktif olarak kullanıma sunulmuş durumda.
Trendyol Yemek'e dair ödemeden restorana tüm detaylar

Ülkemizin en önemli e-ticaret sitelerinden olan Trendyol'un online marketin ardından yemek siparişi işine adım attığını sizlere geçtiğimiz günlerde aktarmıştık. İlk etapta sadece Trendyol'un Android uygulamasında karşımıza çıkan ve test sürecine başlayan "Trendyol Yemek" hakkında yeni bilgiler karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz günlerde test sürecine başlayan Trendyol Yemek, Android kullanıcılarının ardından iOS kullanıcıları için de kullanıma sunuldu. Uygulamada yer alan bilgilere göre Trendyol Yemek, şu an için Beşiktaş bölgesi için aktif olarak kullanıma sunulmuş durumda.

Tıpkı Android uygulamasında yer alan görselde de olduğu gibi iOS uygulamasında da siparişlerin 30 dakika içinde teslim edileceği ve 30 TL üzeri ilk 3 siparişte yüzde 30 oranında indirim uygulanacağı belirtilmiş durumda. İlk etapta Beşiktaş bölgesi için kullanıma sunulan Trendyol Yemek, ilerleyen süreçte ise Şişli, Kağıthane ve Kadıköy bölgelerinde hizmet vermeye başlayacak. 

Trendyol Yemek içine girdiğimizde ilk etapta karşımıza mutfak seçenekleri ve restoranlar çıkıyor. Filtreleme kısmında ise mutfaklar, minimum sepet tutarı, puan ortalaması, teslimat süresi, açık restoranlar ve kampanyalı restoran gibi detayları seçebiliyorsunuz.

Ödeme kısmına baktığımızda ise şu an için sadece kartla ödeme seçeneği olduğunu görüyoruz. İlerleyen süreçte nakit veya yemek kartları ile ödeme seçenekleri de platforma eklenebilir. 

Yemek siparişi işinin her geçen gün daha popüler bir hale geldiğini daha önce sizlere aktarmıştık. Trendyol yemek siparişi işine adım atarak hem ülkemizde uzun süredir yemek siparişi özelinde çalışan Yemeksepeti'ne hem de geçtiğimiz dönemlerde bu alanda hizmet vermeye başlayan Getir, Hepsiexpress ve Zomato gibi önemli platformlara da rakip oldu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.