SPONSORLU

E-ticaret dünyasında önemli oyuncu olmanın adımları nelerdir? (Online Eğitim)

L’Oréal- Head of ECommerce, Deniz Kutsal ile canlı olarak Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz bu eğitimde e-ticarete dair her şeyi konuşuyoruz.
E-ticaret dünyasında önemli oyuncu olmanın adımları nelerdir? (Online Eğitim)

Sektör lideri firmalardan, alanında uzman eğitmenlerimiz ile hazırladığımız eğitimlerimiz devam ediyor!

Özellikle internet üzerinde günün önemli bölümünü geçirdiğimiz ve alışveriş alışkanlıklarımızın da online’a evrildiği bu günlerde e-ticaretin önemi müşterilerini kaybetmek istemeyen ve dijital çağa ayak uydurmak isteyen tüm firmaların gündeminde. Lokallikten çıkmak, sürekli ulaşılabilir olmak, marka bilinirliğini artırmak ve sürekli satış hacmini geliştirmek için online kanallardan müşteri hedef kitlesine ulaşmak artık büyük bir gereklilik haline geldi.

Ancak; her yeni gün açılan e-ticaret siteleri ile rakipler arasında fark yaratmak ve satış pastasından büyük dilimi almak oldukça zor. Bu durumda da aslında “ne” sattığınızdan çok “nasıl” satış yaptığınız ve hedef kitlenize ne şekilde ulaşmanız gerektiği önemli noktalar haline geliyor. Özellikle hızla değişen e-ticaret trendlerini yakından takip ederek bu trendleri uygulanabilir hale getirmek ise e-ticarete dair olmazsa olmazlardan.

L’Oréal Tüketici Ürünüleri Bölümü, E-ticaret  Müdürü Deniz Kutsal ile, 11-12 Aralık 2020 tarihlerinde canlı olarak Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz bu eğitimde e-ticaretin tarihçesinden Türkiye’deki yerine, e-ticaret için doğru strateji oluşturmaktan sosyal medya iletişime, lojistik ve müşteri hizmetlerinden ilham veren başarı hikayelerine, e-ticaret trendlerinden, iş modellerine kadar birçok konuyu ele alacağız.

Online gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde kontenjan sınırımız olduğundan dolayı, kayıt yaptırmak için acele etmenizi öneririz :)

Eğitim ilginizi çekiyorsa kaydınızı buradan yaptırabilir ya da ayrıntılar için [email protected] / [email protected] e-posta adresleri üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.