Amazon Prime Bilinirlik ve Kullanım Araştırması [Araştırma Raporu]

Yakın zamanda Türkiye’de lansmanı yapılan Amazon Prime üyeliği ile ilgili ilk aşama bulguları almak üzere Webrazzi okuyucuları ile gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarını ilginize sunarız, keyifli okumalar.

2005’teki ilk lansmanından bu yana dünya çapında 150 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Amazon Prime artık Türkiye’deki kullanıcılara da açıldı. Amazon Prime üyeliğinin ilk zamanlardaki ana motivasyonu ekspres teslimat olmakla birlikte zaman içinde birçok farklı faydayı içinde barındırması servisin daha da ilgi çekici olmasını sağladı. Video, oyun ve müzik gibi streaming servislerinden ev içi asistana, market indiriminde kişiselleştirilmiş danışmanlıklara birçok kategoride çeşitlenen yeni özelliklerle farklı pazarlarda sürekli genişleyen bir ürün yelpazesi de sunulmakta.

Türkiye’de ertesi gün teslimat, video ve oyun gibi birkaç özellikle lansmanı yapılan Amazon Prime birçok alışverişçide ilgi yaratmış durumda. Henüz deneme süresinde olan bir kitle de olmakla birlikte faydaları gördükten sonra Amazon Prime’dan daha çok sipariş vereceğini düşünenlerin oranı oldukça yüksek.

Amazon Prime Bilinirlik ve Kullanım Araştırması Ekim 2020
Amazon Prime Bilinirlik ve Kullanım Araştırması Ekim 2020
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.271 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.271 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.