SPONSORLU

Yeni Nesil Pazarlama Trendleri ve Yeni Normal Ekseninde Öngörüler (Online Eğitim)

“Bu dönemde markamızı nasıl yönlendireceğiz? Dijital pazarlama trendlerini nasıl yakalayacağız ve hedef kitlemize ne şekilde ulaşacağız? Yeni normalimiz dijital anlamada ve markalar bazında nasıl olacak?” gibi soruları Didem Namver yanıtlayacak.

Özellikle içinde bulunduğumuz  günlerde, günlük ihtiyaçlarımızın karşılanması, moral-motivasyonumuzun devamı ve hızla değişen iş yapış şekli ile birlikte, hem markalar bazında hem de bireysel olarak  hızlı ve zorunlu  bir dijital dönüşüm sürecinden geçiyoruz. Online eğitim serilerimizin konuklarından  Didem Namver yeni nesil pazarlama yöntemlerini ve dijital dönüşümü anlatırken, dijital ekosistemin  “yeni normal”ini de yorumlayacak.

“Bu dönemde markamızı nasıl yönlendireceğiz? Dijital pazarlama trendlerini nasıl yakalayacağız ve hedef kitlemize ne şekilde ulaşacağız? Dijital Tüketici nasıl değişiyor? Yeni normalimiz dijital anlamada ve markalar bazında nasıl olacak?” gibi soruların cevaplarını 21 Kasım'da gerçekleşecek bu eğitimde bulabileceksiniz.

Dijital Pazarlamaya Genel Bakış ile başlayacak eğitimizde Dijitalin Evrimi, Dijitalde Global / Yerel Veriler, Dijital Ekosistem arabaşlıklarına değineceğiz. Ardından Şirketlerde Dijital Organizasyonlar & Ajans İlişkileri konusunu gündemize alarak Organizasyon Yapılarında Dijitalin Rolü ve Dijital Ajanslar & Çalışma Şekilleri konularını detaylandıracağız.

Bir Markanın/Şirketin Dijital Varlıkları olan Web Siteleri, Mobil Uygulamalar, Sosyal Medya Kanalları, eTicaret Platformları ile birlikte bu varlıkları kullanacak kişiler olan müşteri anlamaya yoğunlaşacağız. Dijitalde Müşteriyi Anlama konusunda Tüketici İçgörüsü, Dijital tüketici nasıl değişiyor?, Dijital jenerasyonlar ara başlıklarımız olacak.

Dijital İletişime Genel Bakış ile devam edecek eğitimizde Dijital İletişim Stratejisi ve Dijital Pazarlama Planı konularına değineceğiz. Eğitim Covid-19 dönemi ile birlikte değişen alışkanlıklar tamamlanacak.

Online eğitimlerimizde kontanjan sınırlı olduğundan kayıt için acele etmenizi öneririz :)

Eğitim ilginizi çekiyorsa bize [email protected] ve [email protected]'dan ulaşabilir ya da buradan kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.