Trendyol, yemek siparişi işine giriyor

Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ülkemizdeki e-ticaret pazarının önemli oyuncularından olan Trendyol, yemek siparişi işine adım atıyor.
Trendyol, yemek siparişi işine giriyor

Geçtiğimiz Ağustos ayında ülkemizdeki e-ticaret pazarının önemli oyuncularından olan Trendyol'un online market özelliği Hızlı Market'i kullanıma açtığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Trendyol, online marketin ardından yemek siparişi işine adım atıyor.

Trendyol'un Android uygulamasına baktığımızda üst kısımda "Trendyol Yemek Açıldı!" yazısını görebiliyoruz. Fakat bu yazı uygulamada yer alsa da şu an için yemek siparişi ekranına giriş yapılamıyor. Trendyol'un yemek siparişi özelliğinin henüz iOS uygulaması veya web üzerinde görünmediğini de paylaşalım.

Android uygulamasının üst kısmında yer alan görselde siparişlerin 30 dakika içinde teslim edileceği ve 30 TL üzeri ilk 3 siparişte yüzde 30 oranında indirim uygulanacağı da belirtilmiş durumda. Görselden anladığımız kadarıyla şu an yemek siparişi için bir test süreci gerçekleşiyor.

Kısa zaman sonra Trendyol yemek siparişi özelliğinin tüm kullanıcılar için sunulması sürpriz olmayacaktır. Şu an için sistemin detayları ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bildiğiniz üzere yemek siparişi işi her geçen gün daha popüler bir hale geliyor. Geçtiğimiz aylarda Hepsiexpress'in McDonald's iş birliği ile yemek teslimatına başladığını ve Zomato'nun online yemek siparişi servisini Türkiye'de açtığını da sizlere aktarmıştık. Trendyol yemek siparişi özelliği ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.