TV+ servisi için özelleştirilmiş Android Tv Box: TV+ Ready incelemesi

Temelde TV+ için özelleştirilmiş bir Android Tv Box olarak hizmet veren TV+ Ready, küçük yapısı sayesinde taşınabilirlik konusunda oldukça iddialı.

Turkcell TV+’ın yeni donanım ürünü olarak karşımıza çıkan TV+ Ready, geçtiğimiz Eylül ayında tanıtıldı. Temelde TV+ için özelleştirilmiş bir Android Tv Box olarak hizmet veren TV+ Ready, küçük yapısı sayesinde taşınabilirlik konusunda oldukça iddialı.

TV+ Ready, canlı TV kanallarının yanı sıra film, dizi ve spor yayınlarına kablosuz internet bağlantısı olan her yerden ulaşma imkanı sunuyor. TV+ Ready, ile sadece TV+ servisini kullanmak zorunda da değilsiniz. Android TV için geliştirilmiş olan çeşitli uygulamaları da TV+ Ready ile kullanabilirsiniz.

TV+ Ready ürününü HDMI girişli herhangi bir televizyona taktığınız anda kullanmaya başlayabilirsiniz. TV+ Premium paket içinde ise 5 binden fazla film, dizi ve spor içeriği bulunuyor. Paket ile birlikte Bundesliga, Premier Lig, NBA ve F1 gibi spor içerikleri ile belgesellere ve binlerce uygulamaya aynı anda ulaşmak mümkün.

TV+ servisinin kayıt ve 24 saate kadar geri alıp izleme gibi oldukça kullanışlı özelliklere sahip olduğunu da ekleyelim. TV+ Ready’nin içinde tek paket olan TV+ Premium yer alıyor. TV+ Ready modeli paket dahil 12 ay 69 TL ve 24 ay 49 TL’lik ödeme seçeneğiyle sunuluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.