Webrazzi Summit 2020 için dakikalar kaldı

Webrazzi Summit'in 100'ün üzerinde konuşmacıyı 2 gün boyunca 4 farklı salonda ağırlayacak.
Webrazzi Summit 2020 için dakikalar kaldı

Webrazzi Summit 2020 dakikalar içinde başlıyor. Konferansımızda perakendenin dijital dönüşümünden, e-ihracata, mobilden, yapay zekaya ve yatırım ekosistemine dair birçok konu, Türkiye ve dünyadan alanında uzman konuşmacılarla beraber mercek altına alınacak.

İki gün sürecek etkinliğimizde 4 salonda birbirinden değerli konuşmacılarımız yer alacak. Eğer kaydınızı gerçekleştirdiyseniz buradan programa bakabilirsiniz. Kaydını gerçekleştirmeyenler için herkese açık programımız ise burada yer alacak. İki gün sürecek etkinliğimize dilediğiniz zaman bilet alımı yaparak katılabilirsiniz. 

Webrazzi Summit 2020'nin 4 farklı salona dair detaylarla devam edelim. Disrupt, Grow, Start ve Academy salonlarında birbirinden değerli konuşmacılar, internet ekosisteminin en merak edilen konularıyla sahnede olacak. Covid-19 dönemiyle hayatımızda daha fazla yer edinen online süpermarket, dijital yayıncılık ve e-ticaret gibi konuların yanı sıra, Avrupa, MENA ve Türkiye'de yatırımcılık, e-ihracat, fintech, sağlıkta dijital dönüşüm, dijital pazarlama, hızlandırma programları ve çok daha fazlası konuşulacak. Türkiye'nin en büyük girişimcilik yarışması olan ve ilk olarak 2015 yılında düzenlediğimiz Webrazzi Arena da Webrazzi Summit 2020'de online olarak gerçekleşecek. 

Türkiye'den ve dünyadan önemli konuşmacıların yer aldığı programımızda simultane çeviri de bulunuyor. Konferans canlı yayın playerının hemen altına yer alan simultane çeviri düğmesine basarak, konferansın orijinal dili dışında Türkçe veya İngilizce sesli çevirisine ulaşabilirsiniz. Bunun haricinde hemen yanındaki butondan sevdiğiniz oturumları alkışlayabilirsiniz. Networking ile ilgili tüm detaylar içinse buradan haberimize ulaşabilirsiniz.

Görüşmek üzere

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.