SoftBank'ten CRV'ye San Francisco'da yatırımcıların gündemi Webrazzi Summit 2020'de!

Bugüne kadar önemli yatırımların arkasında olan Softbank ve CRV, San Francisco'da yatırımcıların gündeminde neler olduğunu ve çok daha fazlasını Webrazzi Summit 2020'de anlatacak.
SoftBank'ten CRV'ye San Francisco'da yatırımcıların gündemi Webrazzi Summit 2020'de!

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2020'ye saatler kaldı. Yarın, yani 21 Ekim ve 22 Ekim tarihlerinde online olarak gerçekleşecek konferansımızda Kperakendenin dijital dönüşümünden, e-ihracata, mobilden, yapay zekaya ve yatırım ekosistemine dair birçok konu, Türkiye ve dünyadan alanında uzman konuşmacılarla mercek altına alınacak.

Webrazzi Summit 2020, 4 farklı salonda konuklarını ağırlayacak. Disrupt, Grow, Startup ve Academy salonlarında birbirinden değerli konuşmacılar, internet ekosisteminin en merak edilen konularıyla sahnede olacak. Bu çok değerli konuşmacıların arasında SoftBank Vision Fund yatırımcılarından Eylül Kayın ve CRV Genel Partneri Murat Biçer de yer alacak.SoftBank Vision Fund'ın önemli yatırımları arasında TikTok'un ana şirketi ByteDance, Lenskart, Oyo, Slack, Paytm, XtalPi, WeWork, DoorDash, Grab, Uber gibi yüksek değerlemelere sahip birçok girişim yer alıyor. CRV'in öne çıkan yatırımları arasında Airtable, Cribl, Wish, Udacity, Pared, Airobotics, Mercury, Workstream gibi girişimler yer alıyor.

Bugüne kadar birçok başarılı yatırımın arkasında ismini gördüğümüz Eylül Kayın ve Murat Biçer, San Francisco'da yatırımcıların gündeminde neler olduğunu, SoftBank Vision Fund ile Türkiye'ye yatırım yapmanın gündemlerinde olup olmadığını ve çok daha fazlasını Webrazzi Summit 2020'de anlatacaklar. Eylül Kayın, CRV General Partner'ı Murat Biçer ve DO Venture Partners kurucusu ve Yönetici Ortağı Duygu Öktem Clark, Webrazzi Summit 2020'de aynı oturumu paylaşacak.

Webrazzi Summit 2020'nin konferans programına ve konuşmacılarına buradan bakabilir; henüz bilet almadıysanız buradan bilet alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

  

Gümüş Sponsorlar

     

İletişim Sponsoru

Destekleyenler

    

Tercüme Sponsoru

Startup Lounge İş Ortakları

  

Medya Sponsorları

    

    

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.