Amazon'daki başarılı satıcıları satın alan Perch, 123,5 milyon dolar yatırım aldı

Amazon'da yer alan popüler işletmeleri ve ürünleri satın alarak yöneten bir girişim olarak karşımıza çıkan Perch, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
Amazon'daki başarılı satıcıları satın alan Perch, 123,5 milyon dolar yatırım aldı

Amazon'da yer alan popüler işletmeleri ve ürünleri satın alarak yöneten bir girişim olarak karşımıza çıkan Perch, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre 3 yıl önce kurulan Perch, 123,5 milyon dolar yatırım aldı. Perch girişimi Amazon'da yer alan başarılı 3. parti satıcılara ulaşmayı hedefliyor.

Paylaşılan bilgilere göre 3. parti satıcılar sadece 2019 yılında 200 milyar doları aşkın gelir elde etti. Bu pastadan pay almak isteyen Perch, platformda başarı yakalamış ürün ve işletmeleri satın alarak yoluna devam ediyor. Kısacası Amazon platformunda satış başarısı yakalayan D2C (direct-to-consumer) ürün ve işletmeleri bünyesine katan Perch, satın aldığı ürün ve işletmeleri büyüterek ve satışlarını artırarak gelir elde ediyor.

Perch tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 123,5 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte şirketin aldığı toplam yatırım 130 milyon dolara ulaştı. Spark Capital liderliğinde gerçekleşen 123,5 milyon dolarlık yatırım turuna şirketin eski yatırımcılarından olan Tectonic Ventures ve Boston Seed de katıldı.

Paylaşılan bilgilere göre Perch alınan yatırımı Amazon kategorilerinde lider konumda olan ürün ve işletmeleri satın almak için kullanacak. Perch kurucu ortağı ve CEO'su Chris Bell'in paylaştığı bilgilere göre Perch girişiminin halihazırda kârlı durumda olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.