Temizlik platformu Mutlubiev'e ev yemeği hizmeti geliyor

Sınırlı sayıda kullanıcıya açılacak olan ev yemeği hizmeti, Mutlubiev kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap verirken, temizlik profesyonellerinin kazancını arttırmasını sağlayabilir.
Temizlik platformu Mutlubiev'e ev yemeği hizmeti geliyor

Temizlik platformu Mutlubiev'in CEO'su Tayga Baltacıoğlu, LinkedIn'de paylaştığı bir gönderiyle Mutlubiev'e ev yemeği hizmeti ekleneceğini duyurdu. İlk etapta sınırlı sayıda kullanıcıya açılacak olan hizmet, özellikle yoğun çalışma temposuna sahip kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanabilir. 

Hizmetten faydalanmak isteyenlerin, şu an için bekleme listesine kaydolması gerektiğini söyleyelim. Paylaşılan Typeform'a e-posta adresinizi bırakrak hizmeti deneyen ilk kişilerden biri olabilirsiniz. 

Ev yemeği hizmeti nasıl işliyor?

Mutlubiev, kullanıcılarından topladığı geri bildirim ile kullanıcı tarafında eve gelen temizlik personellerinin yemek yapması yönünde bir talep olduğunu tespit etti. Bunun üzerine ekosistemindeki temizlik profesyonelleriyle görüşen Mutlubiev, yemek konusunda yetenekli olan profesyonellere dönemsel eğitimler vermeye başladı. 

Böylece temizlik profesyonelleri gittikleri evlerde, temizliğin yanı sıra ev yemeği hizmeti de sunabilecek. Mutlubiev ise bu yeni hizmet sayesinde temizlik profesyonellerinin gelirini artırmasına yardımcı olabilecek. Hizmetin yayına alınmasıyla birlikte bazı kullanıcıların temizlik profesyonellerinden sadece yemek hizmeti alabilmesi de olası. Ev yemeği hizmeti özellikle beyaz yakalı kullanıcıların ve üniversite öğrencilerinin tercihi olabilir. 

Türkiye, İspanya, İtalya ve İngiltere olmak üzere dört ülkede 13 bin 500 temizlik profesyoneliyle, 12 şehre hizmet veren Mutlubiev'in, kurulduğu 2014 yılından bu yana 4,5 milyon dolar yatırım aldığını hatırlatalım.2021'nin sonuna kadar İngiltere operasyonlarını büyüterek Manchester'a açılmayı planlayan girişim, görünen o ki; temizlik profesyonellerinin hizmet alanlarını genişleterek tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına da cevap vermeye hazırlanıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.