Günlük 4500 kiralama ortalamasına ulaşan MOOV by Garenta, son 9 ayda 1 milyon araç kiralaması gerçekleştirdi

Araç kiralama servisi MOOV by Garenta, 2 yıl gibi kısa sayılabilecek bir sürede 100 bini aşkın kullanıcı ile 2 milyon kiralama gerçekleştirdiğini duyurdu.
Günlük 4500 kiralama ortalamasına ulaşan MOOV by Garenta, son 9 ayda 1 milyon araç kiralaması gerçekleştirdi

Geçtiğimiz aylarda Corona salgın sürecinde büyümeye devam MOOV by Garenta ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan araç kiralama servisi MOOV by Garenta, 2 milyon kiralamayı geçtiğini duyurdu.

2 yıl gibi kısa sayılabilecek bir sürede 100 bini aşkın kullanıcı ile 2 milyon kiralama gerçekleştiren MOOV by Garenta, araç sayısını 3 katına çıkararak İstanbul, Ankara ve İzmir’de kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. 3 büyük şehirde tek bir uygulama üzerinden hizmet veren MOOV by Garenta’da kullanıcılar ister 15 dakika, ister 2 saat, isterlerse ise tüm gün araç kiralayabiliyor.

Paylaşılan bilgilere göre 2020 yılının Ocak ayında 1 milyon kiralama sayısına ulaşan MOOV, sosyal mesafenin korunabildiği alternatif ulaşım modeli olarak 9 ay gibi kısa bir sürede 1 milyon defa daha kullanıldı ve toplamda 2 milyon kiralama sayısına ulaştı. Son bir yıldaki rakamlarına baktığımızda günlük kullanım adedi öne çıkıyor. Paylaşılan bilgilere göre MOOV by Garenta, ortlama olarak günde 4 bin 500'ün üzerinde kiralama gerçekleştiriyor.

Araç kiralama sektöründeki yeni nesil beklentilere cevap vermek için hayata geçirdikleri Türkiye’nin ilk serbest dolaşımlı araç paylaşım hizmeti MOOV by Garenta ile her gün yeni başarılara imza attıklarını dile getiren Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Emre Ayyıldız, uygulamanın toplamda 600 bin defa indirildiğini ve 100 binden fazla kişi tarafından aktif olarak kullanıldığını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.