Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Webrazzi Summit 2020'de!

Webrazzi Summit 2020 konuşmacıları arasında, yaptığı konuşmalarla her zaman dikkatle dinlenen isimlerden biri olan Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali de olacak.
Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Webrazzi Summit 2020'de!

Webrazzi Summit 2020, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde tıpkı Webrazzi Dijital ve Webrazzi Developer gibi online olarak gerçekleşecek. Konferansımızda perakendenin dijital dönüşümünden, e-ihracata, mobilden, yapay zekaya ve yatırım ekosistemine dair birçok konu, Türkiye ve dünyadan alanında uzman konuşmacılarla beraber mercek altına alınacak.

Webrazzi Summit 2020, 4 farklı salonda konuklarını ağırlayacak. Disrupt, Grow, Startup ve Academy salonlarında birbirinden değerli konuşmacılar, internet ekosisteminin en merak edilen konularıyla sahnede olacak. Bu konuşmacılardan biri de yaptığı konuşmalarla her zaman dikkatle dinlenen isimlerden biri olan Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali.

Aslında Webrazzi takipçileri Adnan Bali ismine fazlasıyla aşina. Zira hem Türkiye İş Bankası'nın etkinliklerinde hem de Webrazzi etkinliklerinde kendisini sık sık dinliyor, girişimcilik ve finans ekosistemini derinden etkileyen konuşmalarını da Webrazzi olarak sizlere aktarıyoruz.

Adnan Bali kimdir?

1962 yılında İslahiye’de doğan Adnan Bali, 1986 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Sayın Bali, 1994 yılında Müdür Yardımcısı olarak Fon Yönetimi Müdürlüğü’ne atandı. Aynı müdürlükte 1997 yılında Birim Müdürlüğüne, 1998 yılında Bölüm Müdürlüğüne yükseltilen Sayın Bali, 2002 yılında Şişli Şubesi Müdürü, 2004 yılında ise Galata Şubesi Müdürü olarak atandı. 30 Mayıs 2006 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığına yükseltilen Adnan Bali, 1 Nisan 2011 tarihinde İş Bankası’nın 16. Genel Müdürü olarak atandı. 

Türkiye İş Bankası, girişimlere her türlü desteği veriyor

Adnan Bali, 9 yıldır Türkiye İş Bankası'nın Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Bu süre zarfında Türkiye İş Bankası, girişimlere ve girişimcilere gerek Workup Girişimcilik Programı'yla gerekse Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'yla fazlasıyla destek verdi ve vermeye devam ediyor. 

Workup Girişimcilik Programı, bugüne kadar birbirinden değerli birçok girişimi mezun ederken, Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu da Kolay İK, Mutlubiev, PCI Checklist gibi birçok önemli girişime yatırım yapılmasını sağladı.

Adnan Bali: "Dijital dönüşüm anlamında vizyona sahip olan kurum ve kişiler bir adım önde"

Her fırsatta girişimcilik dünyası ile bir araya gelen Adnan Bali, Workup Girişimcilik Programı’nın 6. döneminin Demo Day'inde, tasarımdan endüstriyel ürünlere, eğitimden tarım ve sağlığa kadar pek çok alana dokunmayı amaçladıklarını aktarmıştı. Pandeminin teknolojinin hayatımızdaki öneminin ne kadar kritik olduğunu göstermesi açısından oldukça önemli olduğunu da dile getiren Bali, dijital dönüşüm anlamında vizyona sahip olan kurum ve kişilerin her daim bir adım önce olduğunu da belirtmişti. 

Dijital dönüşüm, ekibin tamamına temas edecek şekilde yönetilmeli

Adnan Bali, Webrazzi Summit 2019 sahnesinde de dijitalleşmeyi aracısızlaşma olarak tanımlamış; müşteri ve hizmet veren arasındaki halkaların işlevsizleşmesi ile nihai kullanıcı ile ürünü sunan şirket arasındaki mesafenin kısaldığını da dile getirmişti. 

Dijital dönüşümün elit bir takımla değil ekibin tamamına temas edecek şekilde yönetilmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Bali, bankalar için bu ihtiyacın müşteri ile en yakın olunan bireysel bankacılıktan çıktığını; fakat bu dönüşümün bireysel bankacılık ile sınırlı kalmayacağını söylemişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.