Aylık 200 milyonun üzerinde ziyaretçiye sahip Hepsiburada'dan Cem Yılmaz'lı reklamlar

Cem Yılmaz, Hepsiburada reklam filmlerinde Gora, Hokabaz, Pek Yakında filmlerinden sevilen 6 karakteri yeniden canlandıracak.
Aylık 200 milyonun üzerinde ziyaretçiye sahip Hepsiburada'dan Cem Yılmaz'lı reklamlar

Hepsiburada, bugün düzenlenen dijital basın toplantısında şimdi yeni bir iletişim atılımı ve iş birliğine imza attığını duyurdu. Hepsiburada CEO’su Murat EmirdağHepsiburada CMO’su Yüce Zerey ve Cem Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Hepsiburada Efsane sezon öncesinde Cem Yılmaz ile uzun süreli stratejik iş birliği anlaşması imzaladığını açıkladı. Cem Yılmaz ile pek çok mecrada kreatif prodüksiyon yapması için anlaşan Hepsiburada, ünlü komedyen ile aynı vizyonu paylaştıklarını, kaliteye olan tutkularının ve Türk insanına fayda sağlamak adına duyulan heyecanın da ortak olduğunu açıkladı. 

Anlaşmanın bir marka ve ünlü iş birliğinin ötesinde organik ve stratejik iş birliği olduğu vurgulandı. Hepsiburada platformunda  uçtan uca sunulan tüm süreç ve deneyimlerde Cem Yılmaz ve Fikir Sanat'ın yaratıcılığından faydalanacak. 

Cem Yılmaz; "Neden Hepsiburada?" sorusuna "Güzel şeyler yapanların birbirini bulması çok anlamlı oluyor." cevabını verdi. Yılmaz, "Hepsiburada'nın dünyanın geldiği noktada standartı takip eden, dünyanın her yerinde var olan teknolojiyle ilerlemesinin" de bu seçimde etken olduğunu vurguladı. 

Hepsiburada'nın e-ticaret'te 20 yılı geçtiğini hatırlatan Yılmaz, "Ben de bu hizmetin müşterisiyim." dedi. Hepsiburada'nın birlikte çalıştığı insanlarla çalışırken onları yücelten, ekosistemdeki her bir kişinin birbirine faydası olan yapısına dikkat çekti. Yılmaz, Hepsiburada'nın yalnızca aracılık yapmadığını aynı zamanda ekosisteminde farklı segmentlerden üreticilere ve kadın girişimcilere de alan açtığını söyledi. Bu durumun kendisinde bir cazibe yarattığını ve bıu konuda bir söz söyleme isteği yarattığını da ekledi. 

Toplantıda da mizahından ödün vermeyen Yılmaz ""Abi benim paketim ulaşmadı" diye bana soracaklar " dedi. Hepsiburada çalışma kararıyla ilgili olarak "Hepsi burada deyince ben niye yokum diye düşünüyor insan" esprisini yaptı. Cem Yılmaz'ın yeni reklam filmlerinin de bu espriden yola çıktığını belirtelim. 

Cem Yılmaz'ın sevilen karakterleri Hepsiburada 

Cem Yılmaz, Hepsiburada reklam filmlerinde Gora, Hokabaz, Pek Yakında filmlerinden sevilen karakterleri yeniden canlandıracak. Komutan Logar da dahil olmak üzere 6 farklı karakterin boy gösterdiği reklam filmleri, Cuma gününde itibaren yayınlanmaya başlayacak. Hepsiburada'nın, Cem Yılmaz ve Fikir Sanat işbirliğinde 7 reklam filmi çektiğini belirtelim. Reklam filmlerinde bu karakterlerin maceralarına yer verilecek. 

Uzun soluklu olması planlanan bu yeni iş birliğinde ilk etapta efsane kampanyasına odaklanılsa da uzun vadede Hepsiburada'nın uygulama ekosistemine ve geliştirdiği yeni özelliklere yer verileceğini söylemek mümkün. 

Hepsiburada'dan en son parfüm aldım

Toplantıda Cem Yılmaz'a en son hangi ürünü aldığı soruldu. Bunun üzerine uzun süredir platformun müşterisi olduğunu belirten Cem Yılmaz, "En son parfüm aldım." dedi. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ ise Yılmaz'In Efsaneler Klübü üyelerinden olduğuna dikkat çekti. Emirdağ, Konuşmasına şöyle devam etti:

Hepsiburada olarak, 40’a yakın kategoride, 30 milyonu aşkın ürün çeşidini müşterilerimizle buluşturan, aylık 200 milyonun üzerinde ziyareti ağırlayan dev bir platformuz. Hedefimiz Hindistan’ın batısıyla Almanya’nın doğusu arasında kalan geniş coğrafyanın en büyük teknoloji şirketi olmak. Bugün, sebze meyve gibi tüm taze gıda ve süpermarket ihtiyaçlarını birkaç saat içinde müşterilerimizin kapısına istedikleri saat aralığında getiren Hepsiexpress, kendi operasyonel lojistik yetkinliklerimizi sunduğumuz Hepsijet, dijital ödeme çözümlerimiz Hepsipay ve müşterilerimizi global bir oyuncu haline getirdiğimiz e-ihracat programımız Hepsiglobal ile bu büyük ekosistemi yönetiyor ve müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre her geçen gün yeniliyoruz. Yapıcı iş modelimizle, kadın girişimcilere, KOBİ’lere, işletmelere ve yeni girişimlere teknoloji ve pazarlama gücümüzü seferber ediyor; perakendeyle birlikte büyüyoruz. Tüm bunları yaparken müşterilerimizi her zaman odak noktasına koyuyoruz. Tüm çabamız onlara her geçen gün daha iyisini sunmak, hayatlarını kolaylaştırmak, alışveriş deneyimlerini daha keyifli hale getirme ekseninde şekilleniyor. Müşteri memnuniyetini sektörün lideri olarak, kendimize misyon edindik ve uygulamalarımızla örnek olmaya devam ediyoruz. Bugün ülkemizin ve bölgesinin en fazla tercih edilen platformu olarak onlarca farklı tüketiciye hitap eden ürün ve inovatif servis çeşitliliğine sahibiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.