Apple, donanım ürünlerini direkt olarak mağazalarından gönderecek

Paylaşılan bilgilere göre Apple, aldığı yeni bir karar ile donanım ürünlerinin teslimatının daha hızı gerçekleşmesini sağlayacak.
Apple, donanım ürünlerini direkt olarak mağazalarından gönderecek

Yarın gerçekleşecek online bir etkinlikle iPhone 12 ailesini tanıtması beklenen Apple, yeni bir haber ile karşımıza çıktı. Paylaşılan bilgilere göre Apple, aldığı yeni bir karar ile donanım ürünlerinin teslimatının daha hızı gerçekleşmesini sağlayacak.

Apple donanım ürünlerinin teslimatlarını direkt olarak Çin'den veya yerel depolardan gerçekleştiriyordu. Aldığı yeni karar ile bu durumu değiştirecek olan Apple, Apple Store mağazalarını bir depo olarak kullanarak ürünlerin direkt olarak Apple Store'lardan gönderilmesini sağlayacak.

Alınan bu karar ile birlikte donanım ürünlerinin çok daha hızlı bir şekilde kullanıcılara ulaştırılması hedefleniyor. Bloomberg'in paylaştığı bilgilere göre Apple, ABD ve Kanada'da yer alan 300'ü aşkın mağazasını ürün gönderimleri için kullanacak. 

Paylaşılan bir diğer önemli bilgi ise Apple tarafından yapılan teslimat sistemi değişikliğinin geçtiğimiz aylarda test sürecine başladığı oldu. 2020 yılının başından bu yana belirli mağazalarından direkt gönderim yapan Apple özellikle ABD ve Kanada özelinde tamamen bu modele geçiş yapacak.

Müşterilerin ürünlerin hangi mağazadan gönderileceğini göremediklerini ve herhangi bir seçim yapamadıklarını da ekleyelim. Yeni sistem ile birlikte yarın tanıtılacak olan iPhone 12 modelleri ve diğer yeni donanım ürünleri de kullanıcılara daha hızlı bir şekilde ulaştırılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.