Lojistik girişimi Flash Express, 200 milyon dolar yatırım aldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını ile birlikte kullanım oranlarını iki katına çıkaran Flash Express, yatırım aldığını duyurdu.
Lojistik girişimi Flash Express, 200 milyon dolar yatırım aldı

2017 yılında Tayland'ın Bangkok şehrinde kurulan bir girişim olarak karşımıza çıkan Flash Express, Tayland'da yer alan e-ticaret firmaları ile çalışan bir lojistik girişimi olarak hizmet veriyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını ile birlikte kullanım oranlarını iki katına çıkaran Flash Express, yatırım aldığını duyurdu.

Flash Express tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, D serisi yatırım turunda 200 milyon dolar yatırım aldı. Kapıdan kapıya teslim alma ve dağıtım gibi hizmetler sunan Flash Express, Tayland'da hizmet veren en büyük ikinci özel firma olduğunu iddia ediyor. 

Yatırım ile ilgili detaylara gelecek olursak paylaşılan bilgilere göre 200 milyon dolarlık D serisi yatırım tutu PTT Oil ve Retail Business Public Company Limited liderliğinde gerçekleşti. PTT Oil ve Retail Business Public Company Limited'ın haricinde Durbell ve Krungsri Finnovate'in 200 milyon dolarlık yatırım turuna katıldıklarını da ekleyelim.

Alınan yeni yatırım ile birlikte Flash Express şirketinin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı ise 400 milyon dolara ulaştı. Geçtiğimiz yıl içinde Flash Express'in oldukça agresif bir şekilde büyüdüğünü de belirtelim. Geçtiğimiz yıl sadece 1100 teslimat noktasına sahip olan Flash Express, bugün 5 bini aşkın teslimat noktasına sahip. Son olarak paylaşılan bilgilere göre Flash Express, günde 1 milyon paket teslim ettiğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.