Anadolu Sigorta'dan yeni nesil tüketicilere hitap eden dijital sigortacılık uygulaması: juno

Şu anda oldukça yeni bir uygulama olan ve ileride daha fazla özelliğiyle karşımıza çıkacağını düşündüğümüz juno, özellikle “Kırılır Mırılır” servisiyle dikkat çekiyor.
Anadolu Sigorta'dan yeni nesil tüketicilere hitap eden dijital sigortacılık uygulaması: juno

Anadolu Sigorta, özellikle genç nesle hitap eden yeni nesil sigortacılık uygulaması juno'yu tanıttı. Şu anda oldukça yeni bir uygulama olan ve ileride daha fazla özelliğiyle karşımıza çıkacağını düşündüğümüz juno, özellikle “Kırılır Mırılır” servisiyle dikkat çekiyor.

Kırılır Mırılır ile cep telefonları sigortalanıyor

Kırılır Mırılır hizmeti, kullanıcıların cep telefonlarını, uygulama üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilecekleri yaklaşık 1 dakika süren interaktif test sonucunda, ekran kırılmalarına karşı çok uygun ücretlerle güvence altına almalarını sağlıyor. Hizmet ayda 11 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Hasar oluşması durumunda tüketiciyi korumayı amaçlayan bir dizi önlem planı da eklenecek olan uygulamada, kullanıcılar iletişim dilinden servis sürelerine kadar birçok farklı hizmet alabilecekler. Hasar bildirimlerini “juno” çağrı merkezine ulaşarak ve kısa süre içinde de tamamen dijital ortamda yapılabilecekler.

Özel kurye tarafından alınan telefon, tamir sonrası teslim ediliyor

Özel bir kurye tarafından, aynı gün içinde kullanıcının bulunduğu konuma gelinerek alınan arızalı telefon; ekran ve kapsam dahilindeki tüm parçaları orijinalleriyle değiştirilerek tamir edildikten sonra, kullanıcıya yine istediği konumda teslim ediliyor. Bu sayede de kullanıcı ile “juno” arasında organik bir bağ kurulması hedefleniyor.

İkinci el cihazları da sigortalayan uygulama sayesinde, cihazın sigortalanabilirliği; kullanıcı poliçe ödemesini yapmadan önce, cihaz ekranının hasar durumunu tespit eden altyapı sayesinde belli olduğu için, vakit kayıpları da önlenmiş oluyor. Ayrıca “juno” uygulamasını kullanarak ürün satın alan kullanıcıların adreslerine hediye paketleri de gönderiliyor.

juno'ya yakında yeni hizmetler de eklenecek

Uygulamaya daha sonra evcil hayvanları odağına alan "Patisine Sağlık" ve sağlık temelli "Canım Kendim" özellikleri de entegre edilecek. Şimdilik sadece İstanbul'da hizmet veren juno, ilerleyen dönemde tüm Türkiye'de faaliyet göstermeye başlayacak.

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez, Anadolu Sigorta olarak gözlemlerine göre sigorta ürünlerinin 18-35 yaş arası tüketicilere çok fazla hitap etmediğini; bu ihtiyaçtan yola çıkarak, “juno” ile bu kitlenin de önceliklerine odaklandıklarını söylüyor. juno, Anadolu Sigorta içinde ayrı bir girişim olarak konumlanıyor. 

Uygulama App Store, AppGallery veya Google Play Store'dan indirilebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.