Aidatsız kredi kartları farklı özelliklerle gençler için daha çekici hale gelebilir

Aidatsız kredi kartlarındaki özellikler arttıkça bankacılık sisteminde bulunmayan ya da genç kitle için daha çekici hale gelmekte. Yakın zamanda lansmanı yapılan Venmo da bu örneklerden biri.
Aidatsız kredi kartları farklı özelliklerle gençler için daha çekici hale gelebilir

PayPal'ın küçük işletmelerle birlikte ağırlıklı olarak gençler arasındaki para transferlerinin ve diğer online ödemelerin yapılmasına olanak sağlayan Venmo'su, Visa altyapısı ile ilk kredi kartının pilotlarına başladı. Nakit geri ödeme yapan aidatsız ve herhangi bir işlem ücreti olmayan kredi kartı olarak basın bülteni yayınlayan Venmo, sene sonunda müşteri tabanının %15'ini, önümüzdeki sene ise daha geniş bir kitleyi kredi kartı müşterisi yapmayı planlıyor. 

Kredi kartından önce de perakende, yeme - içme, uygulamalar ve diğer yerel işletmelerde QR kod ile ödeme sağlayan Venmo, fiziksel kredi kartı ile daha çok işletmede kullanıcılarına alternatif sağlayacak. Kredi kartının öne çıkan bazı özelliklerine baktığımızda:

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.