P2P para transferi uygulaması Venmo, kişiselleştirilmiş ödüller sunan ilk kredi kartını piyasaya sürdü

Peer to Peer (P2P) para gönderme uygulaması olarak tanıdığımız, daha sonra fintech alanında yaptığı işi genişleten Venmo, geçtiğimiz ekim ayında, ilk kredi kartını 2020'de piyasaya süreceğini duyurmuştu.
P2P para transferi uygulaması Venmo, kişiselleştirilmiş ödüller sunan ilk kredi kartını piyasaya sürdü

Peer to Peer (P2P) para gönderme uygulaması olarak tanıdığımız, daha sonra fintech alanında yaptığı işi genişleten Venmo, geçtiğimiz ekim ayında, ilk kredi kartını 2020'de piyasaya süreceğini duyurmuştu. PayPal'in çatısı altındaki Venmo, şimdi ise paylaştığı bir blog yazısından ilk kredi kartını piyasaya sürdüğünü açıkladı. 

Bugüne kadar başkalarıyla ödemeleri paylaşmak ve bölmek, ödeme sırasında Venmo'yu kabul eden online perakendecilerden alışveriş yapmak veya maaş çeklerini doğrudan Venmo hesabına aktarmak gibi özellikler sunan girişim, ilk kredi kartıyla bu özellikleri daha da artırıyor. Venmo Kredi Kartı, tüm uygun satın alma işlemlerinde kullanıcıya yüzde 3'e kadar nakit iade imkanı sağlıyor, kartın kişiselleştirilmiş, dinamik bir ödül sistemi bulunuyor ve Venmo'nun kredi kartı ile harcamalarınızı ve ödüllerinizi optimize edebiliyorsunuz.

Tüm bunlar doğrudan Venmo uygulamasında yönetiliyor ve kullanıcıya harcamaları ve ödülleri izlemek, satın alımları bölmek veya paylaşmak, hesap özeti ödemeleri yapmak gibi işlemler için kesintisiz ve esnek bir kullanım imkanı sunuluyor.

Venmo Kredi Kartı ile kullanıcılar, Market, Faturalar ve Kamu Hizmetleri, Sağlık ve Güzellik, Akaryakıt, Eğlence, Yemek ve Gece Hayatı, Ulaşım ve son olarak da Seyahat olmak üzere sekiz harcama kategorisinden ödül kazanabilirler. Şirket, kullanıcıların en yüksek harcama kategorisinde yüzde 3, ikinci en yüksek kategoriden yüzde 2 ve ardından diğer tüm satın alımlarda yüzde 1 oranında nakit kazanacağını söylüyor. Nakit geri ödemeler, Venmo ile hesaba otomatik olarak ekleniyor. Venmo kartının yıllık bir ücret içermediği göz önüne alındığında, bu diğer geri ödeme kartlarına kıyasla öne çıkan bir uygulama gibi görünüyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.