Apple 13 Ekim'de gerçekleşecek "High Speed" etkinliğinde iPhone 12'yi tanıtabilir

Apple, bugün yolladığı bir davet ile yeni "High Speed" isimli etkinliğinin 13 Ekim'de gerçekleşeceğini duyurdu.
Apple 13 Ekim'de gerçekleşecek

Apple, bugün yolladığı bir davet ile yeni "High Speed" isimli etkinliğinin 13 Ekim'de gerçekleşeceğini duyurdu. Her yıl Eylül ayında tanıtılan yeni iPhone modellerinini pandemi nedeniyle daha geç tanıtılabileceğini sizlere aylar önce aktarmıştık. Hatta Ağustos ayında Apple, iPhone 12 lansmanın gecikeceğini resmen açıklamıştı.

Gecikme haberinin yaygınlaşmasıyla birlikte iPhone 12 ailesinin Ekim veya Kasım ayında tanıtılması bekleniyordu. Eylül ayında gerçekleşen "Time Flies" etkinliğinde ağırlıklı olarak Apple Watch'a odaklanan şirket, High Speed'de merakla beklenen iPhone 12'yi tanıtabilir. 

Zira yüksek hız anlamına gelen High Speed, 5G'ye bir gönderme olabilir. Bu noktada 5G teknolojisinin iPhone 12 ile Apple ürünlerine ilk defa geleceğini hatırlatmakta fayda var. Etkinlikte 5G teknolojisinin yanı sıra 5.4, 6.1, 6.1 ve 6.7 inçlik 4 modelin de tanıtılması bekleniyor. OLED ekran ve 120 Hz yenileme hızı da iPhone 12'nin öne çıkan özelleri arasında yer alıyor. 

13 Ekim saat 20.00'de gerçekleşecek etkinliği ise her zaman olduğu gibi anlık olarak takip edeceğimizi belirtelim. iPhone 12 ailesiyle tanışmadan önce iPhone 12 ailesi ile ilgili bildiğimiz tüm detaylar yazısına göz atarak etkinliğe hazırlanabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.