Seyahat acentelerine özel bulut tabanlı çözüm Minirez, 5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Geçtiğimiz aylarda sizlerle detaylı bir şekilde aktardığımız seyahat acentelerine özel bulut tabanlı çözüm Minirez, merkezi Dubai'de bulunan enerji şirketi H&S Hands Holding'ten 5 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını açıkladı.
Seyahat acentelerine özel bulut tabanlı çözüm Minirez, 5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Geçtiğimiz aylarda sizlerle detaylı bir şekilde aktardığımız seyahat acentelerine özel bulut tabanlı çözüm Minirez, merkezi Dubai'de bulunan enerji şirketi H&S Hands Holding'ten 5 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını açıkladı. Yeni anlaşmayla beraber Minirez, şirketin yüzde 15 hissesini satmış oldu.

Üç yıl önce bugün kurulan Minirez, bulut tabanlı yapay zeka fiyat skorlama, otel rezervasyonu, online check-in, tur, gulet-yat, karavan, transfer gibi birçok hizmeti gerçek zamanlı sağlayan B2C yatak bankası olarak faaliyet gösteriyor. Minirez, üye olan firmalara B2C paket tur, transfer hizmeti satış imkanı sağlıyor; ayrıca çoklu katılımcı özeliğiyle bölgedeki diğer otelleri de sistemlerine dahil ederek portföylerini genişletmelerini mümkün kılıyor.

Platform, gerçek zamanlı 3D ödeme teknolojisiyle yurt içindeki misafirlere vade farksız 12 taksit, yurt dışındaki müşterilere de 145 ülke para birimi ile ödeme imkanı sunuyor. Ayrıca acenteler dilerlerse, müşterilere otel+tur+transfer dinamik paket şeklinde seçenek de sunabiliyorlar. Minirez’e üye olan oteller kendi fiyatlarını güncelleyebiliyor ve web sitelerine rezervasyon motorunu ekleyebiliyorlar. Platform ayrıca, misafirlerin tesise gelmeden önce, otelin web sitesinden check-in yapabilmelerini sağlayan bulut tabanlı bir hizmet de sunuyor.

Mesut Ok tarafından, AdviceAI.com çatısı altında geliştirilen Minirez, şu anda 6 kişilik bir ekiple faaliyet gösteriyor. Girişim, kuruluştan sonra da Bilen Group Almanya'dan yüzde 10 hisse karşılığında yatırım almış ve bu yatırımla TÜRSAB belgesi edinmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.